Ελλάδα

ATM για smartphones: Πετάς το παλιό σου κινητό και παίρνεις χρήματα [vid]

ATM για smartphones: Πετάς το παλιό σου κινητό και παίρνεις χρήματα [vid]
ATM για smartphones: Τα ATM Green Panda αντί για χρήματα δέχονται... smartphones.

ATM για smartphones: Τα Green Panda είναι τα πρώτα ATM ανακύκλωσης smartphones και αγοράζουν επί τόπου την παλιά συσκευή σας που θέλετε να την ξεφορτωθείτε και πληρώνουν για την αξία της την ίδια στιγμή. Αυτά τα ATM, λοιπόν, ήρθαν και στην Ελλάδα και αντί να καταθέσετε χρήματα μπορείτε να δώσετε το παλιό σας κινητό και να πάρετε λεφτά!

Ο στόχος είναι να κάνουν καλό στον πλανήτη δίνοντας παράλληλα χρήματα στους ιδιοκτήτες κινητών, δίνοντας τους έτσι και μια αφορμή να κάνουν καλό στο περιβάλλον. Δηλαδή το κέρδος είναι άμεσο και για το περιβάλλον και για την… τσέπη μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 3 λεπτά.

Η διαδικασία είναι απλή:

Τοποθετείτε το κινητό σας στο ΑΤΜ. Γίνεται η αυτόματη αναγνώριση του μοντέλου και της κατάστασής του και υπολογίζεται η αξία του. Αν επιθυμείτε προχωράτε επιτόπου στην πώληση, με άμεση κατάθεση των χρημάτων σε λογαριασμό σας, διαφορετικά παίρνετε τη συσκευή σας πίσω.

Τα ΑΤΜ Green Panda βρίσκονται ήδη εντός επιλεγμένων supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος ενώ νέες τοποθεσίες προστίθενται κάθε εβδομάδα. Και για όσους ακόμα δεν βγαίνουν από το σπίτι και κατοικούν στην Αττική, υπάρχει το Green Panda Car που έρχεται σε εσάς. Συμπληρώστε την ειδική φόρμα στο greenpanda.gr, κλείστε το ραντεβού σας και το πλησιέστερο Green Panda Car θα σας περιμένει την ώρα που θέλετε, στο σημείο που θέλετε, για να αγοράσει την συσκευή σας, ανέπαφα και με απόλυτη ασφάλεια. Ανακαλύψτε περισσότερα στο greenpanda.gr και κάντε ένα δώρο στον πλανήτη, το σπίτι αλλά και το πορτοφόλι σας.

Η τεχνολογία ασύρματης αναγνώρισης συσκευών της Green Panda έχει λάβει 3 διεθνείς πατέντες ευρεσιτεχνίας. US Patent Number – US9641997B2 European Patent Number – EP2428072B1 US Patent Number – US9866664B2 US Application Number 15/829,061 (Granted) Green Panda Car.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments