Lifestyle

Adel: Η γνωστή τραγουδίστρια έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Έχασε 45 κιλά

Adel: Η γνωστή τραγουδίστρια έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Έχασε 45 κιλά
Adel: Η μεταμόρφωση της όμορφης τραγουδίστριας μας καθήλωσε όλους. Έχασε 45 κιλά και έγινε πραγματικά αγνώριστη.

Adel: H δημοφιλής τραγουδίστρια κατάφερε να μας αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό! Αναμφισβήτητα η φωνή της είναι μαγική, αλλά και η μεταμόρφωσή της είναι εξίσου εντυπωσιακή, καθώς η Αντέλ κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά και να τη δούμε έτσι όπως δεν την είχαμε ξαναδεί. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, με αφορμή τα γενέθλια της, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία είναι πραγματικά αγνώριστη.

Συγκεκριμένα η Αντέλ έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της στο Ιnstagram, αποσπώντας χιλιάδες σχόλια από τους θαυμαστές της:

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη την ημέρα των γενεθλίων μου. Ελπίζω να είστε ασφαλείς και ψυχικά καλά, αυτές τις τρελές ημέρες που ζούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μαχητές της πρώτης γραμμής, που μας κρατούν ασφαλείς, ρισκάροντας τις ζωές τους. Είστε πραγματικοί άγγελοι. 2020, εντάξει, αντίο, ευχαριστούμε», έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you for the birthday love. I hope you’re all staying safe and sane during this crazy time. I’d like to thank all of our first responders and essential workers who are keeping us safe while risking their lives! You are truly our angels ♥️ 2020 okay bye thanks x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Η Αντέλ Λώρι Μπλου Άντκινς , γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Adele, είναι Aγγλίδα, τραγουδίστρια και συνθέτης. Από την έναρξη της πορείας της πολλοί δημοσιογράφοι της έχουν δώσει την ονομασία “Βασίλισσα της Σκηνής”, καθώς έχει λάβει και τον τίτλο “Βασίλισσα της Σόουλ” και “Πριγκίπισσα της Βρετανικής Σόουλ”. Συμπεριλήφθηκε στη λίστα “Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως” που εξέδωσε το περιοδικό Time για το έτος 2012.

Η όμορφη τραγουδίστρια όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, τον τελευταίο χρόνο ακολουθούσε ένα ειδικό και πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής προκειμένου να χάσει ορισμένα κιλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments