Αθλητισμός

Άρης μεταγραφές: Απαγόρευση απόκτησης παικτών για ένα χρόνο στους «κίτρινους»

Άρης μεταγραφές: Απαγόρευση απόκτησης παικτών για ένα χρόνο στους «κίτρινους»
Άρης μεταγραφές: Σκληρή τιμωρία επιφύλαξε η FIFA στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απαγορεύεται να προχωρήσει σε μεταγραφές για ένα χρόνο.

Άρης μεταγραφές: H FIFA επέβαλε την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δυο περιόδους στον Άρη λόγω οφειλών προηγουμένων ετών σε πρώην παίκτες και εκπροσώπους τους. Η τιμωρία ήρθε παρόλο που στο στρατόπεδο των «κίτρινων» ερμήνευσαν πριν από λίγες ημέρες ως αισιόδοξα τα μηνύματα που έστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία με το αίτημα για νέα συμπληρωματικά στοιχεία, αλλά δεν ήταν έτσι.

Τώρα η κατάσταση δυσχαιρένει για τον Άρη καθώς δεν είναι μόνο ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε προσθήκες. Αρκετά συμβόλαια βασικών του παικτών εκπνέουν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Εκτός από τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ελεύθεροι μένουν οι Κόρχουτ, Μπρούνο Γκάμα, Λάρσον, Ιντέγε, Ματίγια, Ντιγκινί, Κουέστα. Συνολικά 14 συμβόλαια από το τρέχον ρόστερ εκπνέουν στο τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ στη FIFA για καταστρατήγηση των κανονισμών στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Θα προσφύγει στο CAS

Ο Άρης από την πλευρά του χάρισε αναμενόμενη την απόφαση και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στο CAS, εκφράζονται παράλληλα την αισιοδοξία για δικαίωση. «Η σημερινή απόφαση της FIFA ήταν αναμενόμενη κι επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι. H FIFA δεν δέχθηκε τις θέσεις μας για την υπόθεση Ντουρμισάι, αλλά ούτε και της ΕΠΟ και συνεπώς το ban παραμένει.

Έχουμε ζητήσει ήδη το σκεπτικό της απόφασης για να προσφύγουμε στο CAS, όπου πιστεύουμε θα δικαιωθούμε. Η ΕΠΟ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 470.000 ελβετικών φράγκων γιατί έβγαλε το δελτίο του Ντουρμισάι. Λογικά και η ΕΠΟ θα πάει στο CAS», επισημαίνεται από τον Άρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments