Αθλητισμός

Ολυμπιακός μπάσκετ: Σε πρώτο πλάνο τα γκαρντ για τον Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός μπάσκετ: Σε πρώτο πλάνο τα γκαρντ για τον Μπαρτζώκα
Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Έλληνας προπονητής σχεδιάζει με το επιτελείο του την επόμενη μέρα για τους «Ερυθρόλευκους» ρίχνοντας το βάρος στην περιφερειακή γραμμή.

Ολυμπιακός μπάσκετ: Με την αγωνιστική δράση να αγνοείται εδώ και αρκετό καιρό λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων για τις αθλητικές διοργανώσεις στον Ολυμπιακό βρήκαν την ευκαιρία να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο. Οι «Ερυθρόλευκοι» σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά, με τον προπονητή του συλλόγου, Γιώργο Μπαρτζώκα να εντοπίζει τα κενά στο ρόστερ και να καταγράφει τις θέσεις όπου απαιτείται ενίσχυση.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, ο Έλληνας προπονητής θέλει να ξεκινήσει την επόμενη χρονιά έχοντας αρκετές λύσεις στην περιφερειακή του γραμμή. Ο νούμερο ένα στόχος του Ολυμπιακού και ο παίκτης που θα ήθελαν να έρθει στον Πειραιά και να ηγηθεί της νέας προσπάθειας είναι αναμφισβήτητα ο Κώστας Σλούκας.

Ο Έλληνας γκαρντ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Φενέρμπαχτσε υπό την καθοδήγηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι δεν αποκλείεται να αποδειχθεί κομβικό για την καριέρα του καθώς τα οικονομικά προβλήματα στον τουρκικό σύλλογο πιθανότατα να τον βάλουν σε σκέψεις αποχώρησης και αναζήτησης νέας μπασκετικής στέγης.

Από την άλλη οι «Ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και το ενδεχόμενο επιστροφής του Γουίλιαμ Γκος. Ο Αμερικανός αγωνίσθηκε στον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν, ενώ το καλοκαίρι αποχώρησε επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό των Γιούτα Τζαζ. Τέλος στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα και του επιτελείου του βρίσκεται και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ένας παίκτης που με μια πιθανή έλευση του στον Πειραία θα ενίσχυε τον ελληνικό κορμό της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments