Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στα ραντάρ του Μαρτίνς ο Χασάν Καμαρά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στα ραντάρ του Μαρτίνς ο Χασάν Καμαρά
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι «Ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται έτοιμοι σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Κωσταντίνου Τσιμίκα το καλοκαίρι δημιουργώντας ήδη τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Ολυμπιακός μεταγραφές: «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» αναφέρει ο σοφός λαός και στον Ολυμπιακό δείχνουν να ασπάζονται στο ακέραιο τη συγκεκριμένη ρήση. Ο Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τον Φρανσουά Μοντέστο καταστρώνουν ήδη τα πλάνα των Πειραιωτών για την επόμενη χρονιά τσεκάροντας διαρκώς περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να προσφέρουν στον σύλλογο.

Τελευταίο χρονικά όνομα που μπαίνει στη λίστα των επιλογών των δύο ανδρών είναι αυτό του Αφρικανού αμυντικού της Ρεμς, Χασάν Καμαρά. Ο αριστεροπόδαρος παίκτης αγωνίζεται ως αριστερός μπακ αλλά μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ. Φέτος μέτρησε 28 συμμετοχές και δύο γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ συμπεριλήφθηκε από την έγκριτη «Equipe» στην κορυφαία 11άδα του γαλλικού πρωταθλήματος για φέτος.

Ο Χασάν Καμαρά δεσμεύεται με τον γαλλικό σύλλογο με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2021 και αναζητάει το βήμα παραπάνω. Η αξία του πριν την κρίση του κορωνοϊού ήταν στα 6.000.000 ευρώ, ενώ τώρα αποτιμάται γύρω στα 4.800.000.

Η περίπτωση απόκτησης του θα εξαρτηθεί κατά πολύ με το μέλλον του Κωνσταντίνου Τσιμίκα στον Πειραιά. Ο ταλαντούχος αριστερός οπισθοφύλακας έχει καταφέρει χάρις τις εκπληκτικές του εμφανίσεις να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, οι οποίοι αναμένεται το καλοκαίρι να χτυπήσουν και επίσημα την πόρτα του Ολυμπιακού με σκοπό την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments