Ελλάδα

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: I.X έπεσε πάνω σε κολώνα – Ελαφρά τραυματισμένη η οδηγός και η συνεπιβάτης [vid]

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: I.X έπεσε πάνω σε κολώνα – Ελαφρά τραυματισμένη η οδηγός και η συνεπιβάτης [vid]
Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Παρά τη σφοδρή πρόσκρουση, η οδηγός του αυτοκινήτου και η συνεπιβάτης τραυματίστηκαν ελαφρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τις δυο γυναίκες και τις μετέφερε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Άγιο είχαν δυο κοπέλες, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε κολόνα φωτισμού, στο κέντρο της πόλης. Περίπου στη 1 τα ξημερώματα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 26χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην οδό Κουντουριώτου στη Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και κατέληξε σε κολόνα φωτισμού, αναποδογυρισμένο.

Παρά τη σφοδρή πρόσκρουση, η οδηγός του αυτοκινήτου και η συνεπιβάτης τραυματίστηκαν ελαφρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τις δυο γυναίκες και τις μετέφερε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Υπενθυμίζεται πως πριν από ένα μήνα σχεδόν ένα τρομερό περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια νεαρή γυναίκα η οποία φαίνεται να επιχείρησε να περάσει τον δρόμο επί της οδού Εγνατίας, στο ύψος της Αγ. Σοφίας. Η άτυχη γυναίκα ήταν εκτός διάβασης με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το διερχόμενο όχημα.

Ο οδηγός βγήκε άμεσα από το αυτοκίνητο για να βοηθήσει την χτυπημένη γυναίκα και το ίδιο έκαναν και οι περαστικοί. Η κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Το σχετικό βίντεο από το συμβάν έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα voria. gr. Σε αυτό φαίνεται καρέ καρέ η στιγμή της σύγκρουσης του οχήματος με τη νεαρή γυναίκα.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments