Video

Σάκης Ρουβάς: Αυτό είναι το υγιεινό πρωινό που απολαμβάνει καθημερινά

Σάκης Ρουβάς: Αυτό είναι το υγιεινό πρωινό που απολαμβάνει καθημερινά
Σάκης Ρουβάς: Ο γνωστός τραγουδιστής παροτρύνει μέσω των προσωπικών μέσων δικτύωσης τους ακολούθους του να ξεκινούν τη μέρα τους με ένα υγιεινό πρωινό.

Σάκης Ρουβάς: Ο γνωστός τραγουδιστής αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις στιγμές στο σπίτι του, αφού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν εργάζεται. Έτσι, ο Σάκης Ρουβάς είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους του διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινής του ζωής.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το υγιεεινό πρωινό που συνηθίζει να τρώει καθημερινά. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής επιλέγει αβοκάντο, ξηρούς καρπούς, ταχίνι με μέλι, ελιές και ψωμί.

«Τώρα που μπορούμε και πάλι να κυκλοφορούμε ελεύθερα, είναι σημαντικό να τρεφόμαστε σωστά για να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η μέρα, από ένα καλό πρωινό!», έγραψε, μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε.

Ο Σάκης Ρουβάς ανέκαθεν παρότρυνε το κοινό σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του ο γνωστός τραγουδιστής έχει καταφέρει να διατηρήσει ιδανικά τη φυσική του κατάσταση. Το σώμα του θα το ζήλευαν και 20αρηδες αφού η διατροφή με την γυμναστική που πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση τον κρατά ως έναν από τους ομορφότερους Έλληνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments