Αθλητισμός

Κέβιν Μιραλάς: Σε αναζήτηση ομάδας ο Βέλγος

Κέβιν Μιραλάς: Σε αναζήτηση ομάδας ο Βέλγος
Κέβιν Μιραλάς: Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Κέβιν Μιραλάς.

Κέβιν Μιραλάς: Τον σύλλογο με τον οποίο θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ψάχνει ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αντβέρπ. Οι μέτριες εμφανίσεις του Βέλγου επιθετικού δεν ικανοποίησαν καθόλου την ομάδα της Αμβέρσας, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να ενημερώσουν την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Όντως, η πορεία του 32χρονου τα τελευταία δύο χρόνια ακολουθεί πτωτική πορεία. Τη φετινή σεζόν είχε μόλις 2 γκολ και 2 ασίστ σε 21 ματς.

Έτσι,ο Μιραλάς βρίσκεται τώρα να αναζητά τη νέα του ομάδα. Η αλήθεια είναι, σύμφωνα με τη Livesport, πως θα επιθυμούσε την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο κάτι τέτοιο για την ώρα, από μεριάς “ερυθρολεύκων” δεν προκύπτει. Την ίδια ώρα, η Φενερμπαχτσέ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο διεθνής στράικερ μένει ελεύθερος και κινείται δυναμικά για την απόκτησή του.

Τα δημοσιεύματα από τη γειτονική μας χώρα αναφέρουν πως τα “καναρίνια” έχουν χτυπήσει την πόρτα του παίκτη ενώ παράλληλα, στα ρεπορτάζ τους αναφέρονται στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, αλλά και από τις Έβερτον και Φιορεντίνα. Συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού υπενθυμίζεται πως έπαιξε σε 86 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 36 γκολ και 15 ασίστ. Τέλος, οι Τούρκοι σημειώνουν ότι για την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς ενδιαφέρονται σύλλογοι από το Βέλγιο, αλλά και την Πρέμιερ Λιγκ, όπου αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments