Αθλητισμός

Κέβιν Μιραλάς Ολυμπιακός: Απομακρύνεται το σενάριο επιστροφή στους «Ερυθρόλευκους»

Κέβιν Μιραλάς Ολυμπιακός: Απομακρύνεται το σενάριο επιστροφή στους «Ερυθρόλευκους»
Κέβιν Μιραλάς Ολυμπιακός: Ο Βέλγος άσσος έμεινε ελεύθερος από την Αντβέρπ και μία από τις επιλογές του για την συνέχεια της καριέρας του είναι και πάλι ο Ολυμπιακός.

Κέβιν Μιραλάς Ολυμπιακός: Η καριέρα του 32χρονου άσσου βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Το πρόσφατο πέρασμα από την πατρίδα του με τη φανέλα της Αντβέρπ ήταν αποκαρδιωτικό, καθώς σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε μόλις 2 τέρματα ενώ πρόσφερε και δύο τελικές πάσες στους συμπαίκτες του.

Ο βελγικός σύλλογος πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον παίκτη, με τον τελευταίο πλέον να αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, μία από τις ομάδες που θα ενδιέφεραν τον Μιραλάς είναι και ο Ολυμπιακός. Στους Πειραιώτες ο 32χρονος έχει να θυμάται όμορφες αναμνήσεις, καθώς έχει καταφέρει να φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών δύο χρονικές περίοδοι.

Η πρώτη άκρως επιτυχημένη παρουσία του τη διετία 2010/12 και το γρήγορο πέρασμα το 2018. Τώρα ο ίδιος εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει για τρίτη φορά στην αγαπημένη του ομάδα. Από πλευράς του ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Βέλγου άσσου.

Ο προπονητής των «Ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τον Φρανσουά Μοντέστο «χτενίζουν» την Ευρώπη και όχι μόνο προκειμένου να βρουν ποδοσφαιριστές για τις πτέρυγες της επιθετικής γραμμής. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναζητά ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι έχουν περιθώρια εξέλιξης και θέληση για διάκριση. Έτσι μοιραία η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς μοιάζει αρκετά δύσκολο να προχωρήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments