Πως Να

Πώς να απενεργοποιήσω προσωρινά το λογαριασμό μου στο Facebook

Πώς να απενεργοποιήσω προσωρινά το λογαριασμό μου στο Facebook
Δείτε τα βήματα που πρέπει να κάνετε.
Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι γνωστό για τις δυνατότητες που μπορεί να μας χαρίσει. Το Facebook εκτός ότι κάνει δυνατή τη συνομιλία με άλλους ανθρώπους, πλέον μπορεί χρησιμοποιηθεί και ως ένα πολύτιμο εργαλείο για τα επαγγελματικά μας. Ωστόσο, εάν κάποιος επιθυμεί για τους δικούς του προσωπικούς λόγους να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο Facebook, αυτό γίνεται εύκολα και γρήγορα με τα παρακάτω βήματα. Σημειώνεται σε αυτό το σημείο ότι ο λογαριασμός στο Facebook μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά ανά πάσα στιγμή, όταν το θελήσετε.

Tι πρέπει να κάνετε για να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας:

  1. Επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο > Ρυθμίσεις.
  2. Πατήστε Οι πληροφορίες σας στο Facebook στην αριστερή στήλη.
  3. Πατήστε Απενεργοποίηση και διαγραφή.
  4. Επιλέξτε Απενεργοποίηση λογαριασμού, έπειτα πατήστε Συνέχεια στην απενεργοποίηση λογαριασμού και ακολουθήστε τις οδηγίες για επιβεβαίωση.

Όταν απενεργοποιείτε το λογαριασμό σας:

  • Κανείς άλλος δεν μπορεί να δει το προφίλ σας.
  • Κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει σε φίλους) μπορεί να είναι ακόμη ορατές.
  • Οι φίλοι σας μπορεί ακόμα να βλέπουν το όνομά σας στις λίστες με τους φίλους τους. Το όνομά σας είναι ορατό μόνο στους φίλους σας και μόνο από τις λίστες φίλων τους.
  • Οι διαχειριστές των ομάδων στις οποίες ανήκετε ενδεχομένως να μπορούν ακόμη να δουν τις δημοσιεύσεις και τα σχόλιά σας, μαζί με το όνομά σας.

Πως να επανενεργοποιήσω το λογαριασμό μου

Σε περίπτωση που θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στο Facebook ή να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook για να συνδεθείτε κάπου αλλού. Ωστόσο, για να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, πρέπει να έχετε πρόσβαση στη διεύθυνση email ή τον αριθμό κινητού που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που επιλέξετε να διατηρήσετε το Messenger ενεργό ή σε περίπτωση που είστε συνδεδεμένοι στο Messenger όταν απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook, το Messenger θα παραμείνει ενεργό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments