Αθλητισμός

Ιωάννης Παπαπέτρου Παναθηναϊκός: Στη λίστα της Αρμάνι ο “πράσινος”

Ιωάννης Παπαπέτρου Παναθηναϊκός: Στη λίστα της Αρμάνι ο “πράσινος”
Ιωάννης Παπαπέτρου Παναθηναϊκός: Σκέψεις να κάνει κάτοικο Μιλάνου τον Ιωάννη Παπαπέτρου φαίνεται πως κάνει η Αρμάνι.

Ιωάννης Παπαπέτρου Παναθηναϊκός: Στα “δίχτυα” της Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου σύμφωνα με ισραηλινή ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Sports Rabbi αναφέρει πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού είναι στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο και μάλιστα αποτελεί την πρώτη επιλογή του Έτορε Μεσίνα για τη θέση του σμολ-φόργουορντ. «Ο Παπαπέτρου δεν πρόκειται να δεχτεί να του γίνει μείωση συμβολαίου και θα είναι περιζήτητος το καλοκαίρι», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιταλική ομάδα είναι τζένεραλ-μάνατζερ ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος γνωρίζει καλά τον Παπαπέτρου από την κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό.

Ο Παπαπέτρου έχει συμβόλαιο με το “τριφύλλι” για έναν ακόμη χρόνο, με τις απολαβές του να ανέρχονται στις 700.000 ευρώ ετησίως. Το θέμα έρχεται στο φως μια μέρα μετά την αποκάλυψη του eurohoops ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να καλύψει το αξίας 2,1 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως συμβόλαιο του Νικ Καλάθη για τη σεζόν 2020-2021. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ήδη η ρωσική Ζενίτ θέλει να «αρπάξει» τον “πράσινο” πλέι μέικερ.

Ο Καλάθης από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό το 2015 είναι αδιαμφισβήτητα ο ηγέτης ομάδας, ένας από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague, όσο και από τους πιο ακριβοπληρωμένους. Το υψηλό συμβόλαιό του όμως είναι δύσκολο να καλυφθεί την ερχόμενη σεζόν δεδομένων των δυσκολιών που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός. Αναμένεται λοιπόν να δούμε αν σε αυτή την περίπτωση ο Καλάθης θα βγει στην αγορά ως ελεύθερος. Σημειώνεται, πως ζεστή παραμένει και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Η ανάρτηση της Sports Rabbi στο Twitter για τον Παπαπέτρου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments