Αθλητισμός

Ντιόγκο Γκαρσία: Γύριζαν πίσω στο 2008 και «πλακώθηκαν» ξανά

Ντιόγκο Γκαρσία: Γύριζαν πίσω στο 2008 και «πλακώθηκαν» ξανά
Ντιόγκο Γκαρσία: Μια ανάρτηση του Πάμπλο Γκαρσία για 94α γενέθλια του ΠΑΟΚ ήταν η αφορμή να ξεσπάσει νέο επεισόδιο με τον Ντιόγκο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να δείχνουν πως δεν ξεχνούν όσα συνέβησαν 12 χρόνια πριν στο Φάληρο.

Ντιόγκο Γκαρσία: Ποιος θα ξεχάσει το απείρου κάλους επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους δύο ποδοσφαιριστές σε ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ντιόγκο και Πάμπλο Γκαρσία πριν από 12 χρόνια διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Φάληρο, με το μεταξύ τους επεισόδιο να μένει στην ιστορία.

Ήταν το 2008, όταν σε ένα παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ο Ντιόγκο είχε χτυπήσει τον Γκαρσία εκτός φάσης στο πρόσωπο και λίγο αργότερα ο Ουρουγουανός είχε δώσει τη δική του… απάντηση, σε ένα στιγμιότυπο το οποίο έμεινε στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα χρόνια πέρασαν ωστόσο ουδείς φαίνεται να έχει ξεχάσει εκείνη τη στιγμή που σημάδεψε το συγκεκριμένο ντέρμπι.

Ο Ουρουγουανός προπονητής μάλιστα με ανάρτησή του στο προσωπικό του Instagram φρόντισε να την επαναφέρει στις μνήμες των ακολούθων του παίρνοντας αφορμή τα 94α γενέθλια της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ουδείς ωστόσο περίμενε πως την συγκεκριμένη ανάρτηση θα δει ο έτερος πρωταγωνιστής του συμβάντος. Τελικά όχι μόνο την είδε ο Ντιόγκο αλλά απάντησε στον Γκαρσία θυμίζοντας του τους τίτλους που έχει πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό.

«Πάμπλο, πες τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τα δυο δόντια που σου έβγαλα και τους τίτλους που εγώ κέρδισα και εσύ όχι» έγραψε ο Ντιόγκο στα σχόλια με τον  Γκαρσία να απαντά αμέσως μετά «Βραζιλιάνε ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά τα κύπελλα είναι βρώμικα. Και σε χτύπησα σαν άντρας, όχι από πίσω σαν κότα. Όποτε θες, ακόμα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments