Αθλητισμός

Ολυμπιακός Χασάν: Οι Πειραιώτες σκέφτονται να τον κρατήσουν

Ολυμπιακός Χασάν: Οι Πειραιώτες σκέφτονται να τον κρατήσουν
Ολυμπιακός Χασάν: Ένα ερώτημα που προκύπτει εν όψει τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν είναι αν θα πληρώσουν την Μπράγκα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν.

Ολυμπιακός Χασάν: Σύμφωνα με ό, τι κυκλοφορεί στην Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει στην Μπράγκα τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό του τον Αχμέντ Χασάν. Εκείνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, όπως αναφέρουν, είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων.

O Αιγύπτιος επιθετικός που έχει έρθει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από την πορτογαλική ομάδα, έχει πετύχει σε 5 συμμετοχές 2 γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών πριν τη διακοπή λόγω κορωνοϊού. Ο Χασάν κοστολογείται στα 2,4 εκατομμύρια και από το έγκυρο Transfermakt, ενώ θετικό για τον ίδιο είναι πως αυτή δεν είναι η πρώτη του θητεία στον Πειραιά όπου γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, που ανανανέωσε το συμβόλαιο του για δύο χρόνια, ξέρει τι παίρνει και δεν έχει να περιμένει εκπλήξεις από το αν πάει σε αυτή την επιλογή.

Είναι, όμως, ο Αιγύπτιος φορ ο άνθρωπος που μπορεί να σηκώσει το βάρος της επίθεσης του Ολυμπιακού; Πολλοί αμφιβάλλουν, αλλά τελικά Μαρτίνς και διοίκηση θα αποφασίσουν αν θα δώσουν τα (αρκετά) αυτά χρήματα για τον διεθνή με την Αίγυπτο φορ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments