Ελλάδα

Κρήτη τροχαίο: Μητέρα και κόρη παλεύουν στην εντατική

Κρήτη τροχαίο: Μητέρα και κόρη παλεύουν στην εντατική
Κρήτη τροχαίο: Δεν έχει τέλος η τραγωδία στο Φουρνοφάραγγο του Δήμου Γόρτυνας, καθώς από το σοβαρό τροχαίο που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες απέφερε τον αιφνίδιο θάνατο ενός 34χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό ακόμη δύο επιβατών του οχήματος.

Κρήτη τροχαίο: Η μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων που σημειώθηκε στους Αγίου Δέκα του Δήμου Γόρτυνας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 34χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό ακόμη δύο. Η σύζυγος και η κόρη του θύματος παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή όντας αμφότερες σε Μονάδες Εντατικές Θεραπείας του Βενιζελείου και του ΠΑΓΝΗ.

Tα μηνύματα για την 30χρονη Βιολέτα είναι ενθαρρυντικά. Γίνονται προσπάθειες αφύπνισης ενώ σήμερα θα υποβληθεί σε αξονική. Μετά την πρώτη εγχείρηση αμέσως μετά το τροχαίο, αναμένεται να υποβληθεί και σε νέο χειρουργείο, μόλις το επιτρέψει η πορεία της υγείας της. H 9χρονη κόρη του ζευγαριού παραμένει στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και από την πρώτη στιγμή δεν χρειάστηκε διασωλήνωση. Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς είναι οι κακώσεις και τα κατάγματα που φέρει το παιδί. Ο 5χρονος αδελφός της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική. Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στη Νευροχειρουργική Κλινική νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, και ο 23χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας η κηδεία του 34χρονου Γιάννη Κατσούνα, που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο, στο δρόμο Μοίρες – Άγιοι Δέκα.

Πλήθος κόσμου, έσπευσε στο Φουρνοφάραγγο του Δήμου Γόρτυνας, να του πει το τελευταίο αντίο στον 34χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. Συγγενείς και φίλοι απαρηγόρητοι από τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους Γιάννη. Ο 34χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Μεσαρά και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλη την περιοχή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το 34χρονο παλικάρι «έφυγε» τόσο άδικα και ότι δε θα τον αντικρίσουν ξανά.

Το τροχαίο

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 10 το βράδυ του Σαββάτου στις αρχαιότητες της Γόρτυνας όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους – υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – δύο οχήματα. Οι συνθήκες που προκάλεσαν το τραγικό δυστύχημα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Αδιαμφισβήτητη είναι, ωστόσο, η σφοδρότητα της σύγκρουσης, καθώς και τα δύο Ι.Χ. καταστράφηκαν ολοσχερώς. Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της 3ης ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβιστούν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου τους ο άτυχος Γιάννης και η σύζυγός του Βιολέτα.

«Η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε περί τις 9:20 το βράδυ του Σαββάτου για τροχαίο στην περιοχή των αρχαιοτήτων της Γόρτυνας. Πρόκειται για σύγκρουση δύο Ι.Χ. οχημάτων. Στο ένα όχημα επέβαιναν πέντε άτομα και στο δεύτερο δύο», τόνισε στη ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Δημοσθένης Μπουρουντάκης.

«Από το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα πέντε άτομα απεγκλωβίστηκε, όπως διαπιστώθηκε, νεκρός ένας 33χρονος άνδρας, καθώς και μια τραυματισμένη γυναίκα», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments