Ελλάδα

Σαντορίνη νεκρός: Άνδρας ανασύρθηκε από δεξαμενή νερού στην αυλή του σπιτιού του

Σαντορίνη νεκρός: Άνδρας ανασύρθηκε από δεξαμενή νερού στην αυλή του σπιτιού του
Σαντορίνη νεκρός: Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από δεξαμενή νερού σε αυλή σπιτιού στην περιοχή Μεσαριά, το βράδυ της Δευτέρας 11 Μαΐου.

Σαντορίνη νεκρός: Με ένα σοκαριστικό συμβάν ήρθε αντιμέτωπη η τοπική κοινωνία της Σαντορίνης, έπειτα από την τραγική είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο λόγος για έναν άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από δεξαμενή νερού σε αυλή σπιτιού στην περιοχή Μεσαριά, το βράδυ της Δευτέρας 11 Μαΐου. Σημειώνεται ότι οι συνθήκες της τραγικής κατάληξης του άνδρα παραμένουν άγνωστες, ενώ στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η  επιχείρηση της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη, ωστόσο δυστυχώς ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από τη δεξαμενή νερού χωρίς τις αισθήσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή ημέρα, σημειώθηκε ένα εξίσου τραγικό περιστατικό  τις πρώτες  στον Άγιο Νικόλαο της Ευρυτανίας.Ένας 60χρονος  εργάτης αλβανικής καταγωγής, άγνωστο πως, καταπλακώθηκε από τοίχο, ο οποίος υποχώρησε. Λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το σημείο στο οποίο έσπευσαν Πυροσβέστες της Π.Υ Καρπενήσιου, αλλά και διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι ωστόσο μετά την ανάσυρση του 60χρονου από τους συναδέλφους τους δεν χρειάστηκε να επέμβουν και επέστρεψαν στη βάση τους.Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου σύμφωνα, με τις ίδιες πληροφορίες από το ρεπορτάζ, διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Την ίδια ώρα στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο γιος του χωρίς ωστόσο, ευτυχώς, να κινδυνεύει η ζωή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments