Αθλητισμός

Μάικ Τζέιμς Παναθηναϊκός: «Θα πήγαινα να παίξω είναι σανοικογένεια»

Μάικ Τζέιμς Παναθηναϊκός: «Θα πήγαινα να παίξω είναι σανοικογένεια»
Μάικ Τζέιμς Παναθηναϊκός: Ο Αμερικανός γκαρντ αποκάλυψε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στους πρωταθλητές καθώς θεωρεί πως είναι σαν οικογένεια του.

Μάικ Τζέιμς Παναθηναϊκός: Ο Αμερικανός γκάρντ είναι ένας ιδιαίτερος αθλητής. Στην Ελλάδα έχει γράψει στη δική του ιστορία κυρίως με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την οποία φόρεσε σε δυο διαφορετικές περιόδους. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μακριά από τους πράσινους δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει την παλιά του ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Τζέιμς βρίσκεται στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόχας και το συμβόλαιο του είναι αρκετά μεγάλο.

Αυτό δεν τον εμποδίζει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο να επιστρέψει μια μέρα στον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αμερικανός έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ωστόσο στην παρούσα φάση και με την πανδημία του κορωνοϊού να επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά των ομάδων κάτι τέτοιο φαντάζει ουτοπικό.

“Οικογένεια μου ο Παναθηναϊκός”

Ο άσος της ΤΣΣΚΑ ήταν καλεσμένος στην live εκπομπή στο instagram της Ευρωλίγκας με «οικοδεσπότη» τον Σέιν Λάρκιν και μίλησε για τον Παναθηναϊκό. Σε ερώτηση του Λάρκιν αν θα έπαιζε σε κάποια πρώην ομάδα του ο Μάικ Τζέιμς είπε: «Αν πήγαινα να παίξω σε μια από τις ομάδες που έχω αγωνιστεί στο παρελθόν, εκτός της ΤΣΣΚΑ, θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Λατρεύω την Αθήνα και ο Παναθηναϊκός είναι σαν οικογένειά μου».

Στις δυο θητείες του στα “πράσινα” ο Μάικ Τζέιμς έκανε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του, ενώ κατέκτησε και τίτλους. Συγκεκριμένα στην τροπαιοθήκη του μπήκαν δυο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments