Αθλητισμός

«Πιθανός αντικαταστάτης του Καλάθη ο Γιόβιτς»

«Πιθανός αντικαταστάτης του Καλάθη ο Γιόβιτς»
Καλάθης αντικαταστάτης Παναθηναϊκός: Ο παίκτης της Χίμκι, Στέφαν Γιόβιτς είναι ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Νικ Καλάθη, αν αυτός αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα στην Κροατία.

Καλάθης αντικαταστάτης Παναθηναϊκός: Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει το σίριαλ με την παραμονή ή όχι του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που προκύπτουν από τον κορωνοϊό. Το «τριφύλλι» όλα δείχνουν πως θα αναγκαστεί να μειώσει κατά πολύ το μπάτζετ του για τη νέα σεζόν, αφού η πανδημία έχει προκαλέσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόκειται να μειώσει τουλάχιστον κατά 40% το μπάτζετ, σύμφωνα με όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες, κάτι που σημαίνει πως τα μεγάλα συμβόλαιο όπως αυτό του Νικ Καλάθη και του Τζίμερ Φριντέτ δεν έχουν θέση στην ομάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Έλληνας γκαρντ και ο Αμερικανός σουτέρ να είναι στην πόρτα της εξόδου και μάλιστα φαίνεται πως το διαζύγιο ανάμεσα στους παίκτες και τον Παναθηναϊκό θα έρθει και θα είναι φιλικό.

Η περίπτωση του Καλάθη είναι φυσικά η κορυφαία, καθώς ήδη έχουν ακουστεί οι πρώτες ομάδες που ενδιαφέρονται: από τη Ζενίτ μέχρι και τον Ολυμπιακό (υπό πολλές προϋποθέσεις). Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση ο Νικ να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όπου μπορεί να βρει συμβόλαιο χάρη στα προσόντα του.  Ο Παναθηναϊκός όμως από την πλευρά του θα βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του και μάλιστα δημοσίευμα υποστηρίζει ότι τον έχει βρει.

Ποιος είναι ο Στέφαν Γιόβιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κροατία, οι «πράσινοι» πρόκειται να κινηθούν για τον Στέφαν Γιόβιτς, o οποίος αγωνίζεται στη Χίμκι. Στην τρέχουσα σεζόν στην διοργάνωση με τη Χίμκι, ο Γιόβιτς (με παρελθόν σε Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν Μονάχου) ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμό, παρόλα αυτά κατάφερε να παίξει σε 17 ματς, έχοντας μέσο όρο 7.6 πόντους, 53.2% στο τρίποντο, 4.2 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ. Ο Σέρβος γκαρντ έχει το στιλ του Καλάθη, αφού είναι εξαιρετικός αμυντικός, πολύ καλός οργανωτής και διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι. Είναι ένας all around γκαρντ που μπορεί να κάνει τα πάντα και όπως ο Έλληνας γκαρντ κι αυτός δεν έχει το καλύτερο σουτ, αλλά είναι αξιόλογος.

Δείτε τον εν δράσει

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments