Ελλάδα

Κόρινθος τροχαίο: Συγκλονιστικό το μήνυμα της καθηγήτριας του 15χρονου

Κόρινθος τροχαίο: Συγκλονιστικό το μήνυμα της καθηγήτριας του 15χρονου
Κόρινθος τροχαίο: Η Κόρινθος αποχαιρετά σήμερα με τον δικό της τρόπο τον 15χρονο Παντελή που έχασε τη ζωή του όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε και εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου. Το "αντίο" της δασκάλας του ραγίζει καρδιές.

Κόρινθος τροχαίο: Θρηνεί η τοπική κοινωνία των Εξαμιλίων στην Κόρινθο για τον 15χρονο Παντελή που έχασε άδικα τη ζωή του σε τροχαίο. Σήμερα, η οικογένεια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του του είπαν το τελευταίο αντίο. Ο Παντελής έχασε τη ζωή του από διερχόμενο ΙΧ την ώρα που είχε βγει για περπάτημα με την μητέρα του χθες, Τρίτη 12 Μαΐου, στην οδό Εξαμίλια – Ξύλοκέριζας. Ο οδηγός του ΙΧ, τον παρέσυρε, τον τραυμάτισε θανάσιμα και δεν σταμάτησε, αφήνοντας τον αβοήθητο στην άσφαλτο.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η καθηγήτρια του Σ.Τ., με ανάρτησή της είπε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της μαθητή: «Καλό Παράδεισο,Παντελή!! Δεν θα είσαι πια στην τάξη μας… Άδειο θα δω το θρανίο σου τη Δευτέρα στο Γ1,γεμάτα δάκρυα τα μάτια των φίλων και συμμαθητών σου. Αλλά όχι, δεν θα σου βάλω απουσία,Παντελή, κι ας έκανες “κοπάνα”… Θα είσαι εκεί και θα μας βλέπεις από ψηλά, με το γνωστό σου στυλ, που νόμιζα ότι χάζευες και μου έλεγες,θυμάμαι!!! “Μα δεν χάζευα, κυρία. Πρόσεχα”. Να μας προσέχεις τώρα όλους εσύ Παντελή, γαλήνιος από την αγκαλιά του Θεού. Καλό ταξίδι… ».

Επίσης η κοινότητα του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου θρηνεί και ανέστειλε για σήμερα τη διεξαγωγή των υπολοίπων εξ αποστάσεως μαθημάτων. Συγκλονιστικό ήταν και το δικό τους μήνυμα:

«Ήταν μαθητής μας…

Μέσα εκεί στο χάος της θορυβώδους τάξης βασίλευε το άγουρο παλικαράκι. Ήσυχο, ατάραχο, συγκροτημένο. Είχε μια γλυκύτητα στο βλέμμα. Μια μελαγχολία στα καστανά μεγάλα μάτια. Ένα σφίξιμο στ’ απανωχείλι.

Αν και λιγόλογος… τον εκτιμούσες. Για την ομορφιά του. Για την καλοσύνη που έβγαζε. Για την πρόωρη ωριμότητα. Ήταν ένα ωραίο παιδί, ένας καλός μαθητής, ένας μικρός όμορφος άνθρωπος. Θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και τρυφεράδα. Θα τον αγαπάμε που υπήρξε και τον γνωρίσαμε

Καλό ταξίδι, Παντελή….».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments