Ελλάδα

Οργανωμένες παραλίες: Ο καύσωνας οδηγεί σε άνοιγμα το Σαββατοκύριακο

Οργανωμένες παραλίες: Ο καύσωνας οδηγεί σε άνοιγμα το Σαββατοκύριακο
Οργανωμένες παραλίες: Ο καύσωνας οδηγεί τις αρχές να πάρουν την απόφαση να ανοίξουν τις οργανωμένες παραλίες.

Οργανωμένες παραλίες:Τις τελευταίες μέρες η θερμοκρασία ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς. Το Σαββατοκύριακο οι προβλέψεις μιλάνε για μίνι καύσωνα και δεν αποκλείεται το θερμόμετρο να φτάσει μέχρι τους 40 βαθμούς. Αυτό θα οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας στις παραλίες. Από την πλευρά της η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο αρκετός κόσμος κατέφυγε στις παραλίες.

Οι αρχές φοβούνται ότι από τη στιγμή που οι οργανωμένες παραλίες θα είναι κλειστές τότε θα σημειωθεί μεγάλος συνωστισμός στις ελεύθερες. Αυτό οδηγεί την κυβέρνηση να πάρει την απόφαση να ανοίξει τις οργανωμένες παραλίες το Σαββατοκύριακο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρόσφατα οι αρμόδιοι υποστήριζαν ότι δεν είναι ακόμα η ώρα για το άνοιγμα τους.

Δόθηκε το οκ για τις παραλίες

Η αρμόδια Επιτροπή είναι εκείνη που, όπως σε όλα όσα αφορούν στον κορωνοϊό, θα ανάψει το πράσινο φως. Το “ΟΚ” της περιμένει η κυβέρνηση για να ανακοινώσει ότι ανοίγουν από το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες. Απόφαση δεν υπάρχει, η Επιτροπή συνεδριάζει. Αλλά μάλλον η εισήγηση θα είναι να ανοίξουν και οι οργανωμένες παραλίες.

Από την πλευρά τους οι δήμαρχοι των νοτίων προαστίων έχουν τονίσει πολλές φορές στην κυβέρνηση ότι θέλουν να ανοίξουν οι παραλίες. «Ένα απλό Σαββατοκύριακο του περασμένου Ιουλίου, οι παραλίες του δήμου μας δέχθηκαν περίπου 60.000 επισκέπτες. Καταλαβαίνετε τι θα γίνει αν συμβεί κάτι τέτοιο τώρα», δήλωσε στην Καθημερινή ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Υπέρ του ανοίγματος των οργανωμένων παραλιών τάσσεται και ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αλλά με γνώμονα την υγεία των πολιτών και μόνο εφόσον το επιτρέπουν τα υγειονομικά δεδομένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments