Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [13/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [13/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [13/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [13/05/2020].

κριός

Μήπως μια περιπέτεια σε εμπνέει περισσότερο από ό, τι κάνει κάποιος που σε αγαπάει? Ίσως, χρειάζεται να έχει περισσότερη πειθώ ο εραστή σου. Ή ίσως, χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να συνδεθεί με τον αυθορμητισμό ή τον ενθουσιασμό σου. Με υπομονή και επιμονή, να ξέρεις πως σε περιμένουν διασκεδαστικές κι ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ταύρος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να προσθέσεις έντονο πάθος στις ερωτικές φαντασιώσεις σου. Τα σέξι οράματα που κάνεις για «το αύριο» θα πάρουν τη μορφή ζωντανών ονείρων. Μπορείς να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή, γιατί αυτό που ονειρεύεσαι, μπορείς να το πετύχεις. Συνέχισε λοιπόν να κάνεις μεγάλα όνειρα και κινήσου δραστικά.

δίδυμοι

Η ηρεμία και η ισορροπίες στην ερωτική σου ζωή, είναι μεγαλύτερες από οποιαδήποτε επιθυμία να δημιουργήσεις την οποιαδήποτε ένταση. Όμως μερικές φορές, το να βγάλεις κάτι από το στήθος σου σε μια έντονη στιγμή είναι απαραίτητο για να εκφράσεις στον εραστή σου, αυτό που πραγματικά νιώθεις. Αυτό όμως, δεν χρειάζεται να γίνει με άσχημο τρόπο. Το παθιασμένο και το άσχημο…. δεν είναι το ίδιο πράγμα. Με αυτοσυγκράτηση, μπορείς να διατηρήσεις τα πράγματα ήρεμα και γλυκά.

zodia-love-erotas3-1200x800

καρκίνος

Η ερωτική ενέργεια που επικρατεί αυτό το διάστημα, πρέπει να αξιοποιηθεί και να εφαρμοστεί αυθεντικά και ευαίσθητα τώρα. Μπορεί όμως να αντιμετωπίζεις κάτι που σε εμποδίζει να είσαι τόσο αυθόρμητη ή περιπετειώδης, όσο επιθυμείς. Όταν υπάρχουν καταστάσεις που αφορούν τα ερωτικά σου, είναι απαραίτητο να είσαι ειλικρινής με τον εραστή σου, για ό,τι σε συγκρατεί ή σε κάνει διστακτική ή απρόθυμη.

λέων

Η γρήγορη σκέψη μπορεί να είναι απαραίτητη τώρα, για να βρεις έναν τρόπο να μετατρέψεις μια ατυχία, σε ευκαιρία. Αυτό που ταλανίζει την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, θα μπορούσε να αποδειχθεί κρυμμένη ευλογία. Μπορεί να συμβαίνει κάτι άσχημο με σένα ή το ταίρι σου…αλλά έχεις τη δύναμη να το μετατρέψεις σε κάτι ευχάριστο. Μην χάνεις την πίστη σου, γιατί μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

παρθένος

Αν κάτι φαίνεται άσχημο ή ασυνήθιστο στην ερωτική σου ζωή, τότε μπορεί να συμβαίνει, επειδή οι ανάγκες και οι αξίες της σχέσης σου, αλλάζουν. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να εξελιχθεί! Καλύτερα ακολούθησε το ρεύμα και δες τι αλληλεπιδράσεις θα φέρει. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου εξελίσσονται! Το ίδιο κι εσύ. Αυτό είναι μαγικό!

ζυγός

Μια δύσκολη απόφαση θα μπορούσε να φέρει επιπλοκές στη σχέση σου. Κοίταξε μέσα σου και θυμήσου τι θέλεις και χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχισμένη. Θα καταλάβεις ποιες είναι οι αλλαγές που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις το δεσμό σου. Βεβαιώσου μόνο, πως οι αλλαγές θα ξεκινήσουν πρώτα από σένα, σε πρώτη φάση!

σκορπιός

Θα προκύψουν περιστάσεις, που θα σε ωθήσουν να κάνεις μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση με τον εραστή σου. Θα μπορούσε αυτή η συζήτηση να αλλάξει τη διάθεση τόσο τη δική σου όσο και του εραστή σου απόλυτα και ουσιαστικά? Σίγουρα! Όσο πιο αυθεντική είσαι, τόσο περισσότερο να περιμένεις να σου επιστραφεί η ίδια αυθεντικότητα από το ταίρι σου.

τοξότης

Είσαι σε θέση να παρέχεις την ιδανική υποστήριξη στον εραστή σου, για κάτι που παλεύει καιρό και τον έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα. Μόνο φρόντισε να μην αγχωθείς και κράτησε να συναισθήματά σου υπό έλεγχο. Μπορείς να διατηρήσεις την αρμονία στην ερωτική σου σχέση με σχετική ευκολία τώρα. Αλλά το να είσαι δίπλα του όταν το έχει ανάγκη… είναι εξίσου σημαντικό! zodia-love-erotas4-1200x750

αιγόκερως

Το θετικό σου πνεύμα, η ατμόσφαιρα και η προσφορά για κάτι διασκεδαστικό με το ταίρι σου, είναι όσα χρειάζονται για να παραμερίσουν την αγωνία του. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε δώσ’ του το χώρο που χρειάζεται. Λίγος χρόνος και κάποια απόσταση θα φέρει μια νέα προοπτική σε τυχόν απογοητεύσεις. Μόλις αλλάξει η ζοφερή ενέργεια, όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό!

υδροχόος

Είσαι πρόθυμη να μάθεις κάτι καινούργιο από το ταίρι σου. Η συνεργασία μαζί του, θα μπορούσε να είναι υπέροχη. Αυτό μπορεί να ενισχύσει την εμπιστοσύνη και από τις δύο πλευρές, ειδικά αν πιστεύεις ότι το να σκέφτεστε μαζί για κάποια θέματα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερες και καλύτερες επιδιώξεις στο μέλλον. Αφέσου να σε καθοδηγήσει το ταίρι σου, προς το παρόν.

ιχθύες

Μην αφήσεις κάποια αδέξια κατάσταση να επιμείνει και να προκαλέσει προβλήματα στο δεσμό σου. Αντ’ αυτού, διασκέδασέ το και ασχολήσου με κάτι ευχάριστο. Το να βρεις κάτι που θα σε κάνει να γελάσεις και να είσαι αυθόρμητη, θα είναι το εισιτήριό σου για να ενθαρρύνεις μια ερωτική και παθιασμένη αντίδραση από το ταίρι σου. Τα σοβαρά ζητήματα δεν θα εξαφανιστούν. Αλλά για τώρα, ξέχασέ τα όλα και διασκέδασε με τον αγαπημένο σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments