Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα μεταγραφή: Η ελληνική ομάδα που του έκανε πρόταση

Αμρ Ουάρντα μεταγραφή: Η ελληνική ομάδα που του έκανε πρόταση
Αμρ Ουάρντα μεταγραφή: Πρόταση από τον Ολυμπιακό έχει δεχτεί ο Αιγύπτιος, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος.

Αμρ Ουάρντα μεταγραφή: Μακρυά από τη Λάρισα θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Αμρ Ουάρντα καθώς ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αλέξη Κούγια. Ο 27χρονος έχει ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μιας και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πολύ δύσκολα θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Οι “ασπρόμαυροι” αφενός δεν δείχνουν διάθεση να επενδύσουν άλλο στη περίπτωσή του αφετέρου και ο ίδιος παρουσιάζεται πρόθυμος να πει “αντίο”. 

Για το μέλλον του έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από ομάδες της Ελβετίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Τουρκίας. Ωστόσο ο ίδιος ισχυρίζεται πως έχει πρόταση και από ελληνικό σύλλογο και συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό. Σε συνέντευξή του σε μέσο της πατρίδας του ανέφερε: «Το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Δεκέμβριο. Έχω μία πρόταση από έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό. Εγώ όμως θα ήθελα να παίξω εκτός Ελλάδας, βρίσκομαι εκεί πέντε χρόνια και είναι αρκετά. Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε άλλη χώρα. Έχω προσφορές από την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά τα πράγματα έχουν ανασταλεί για την ώρα λόγω της κρίσης του κορωνοϊού», ανέφερε ο Ουάρντα στο «yallakora.com».

Βέβαια, σύμφωνα με το “φως το σπορ” η ποδοσφαιρική πιάτσα για άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ συζητά ότι θα επιχειρήσει να κάνει κίνηση. Οι φήμες έχουν αναπτυχθεί εδώ και καιρό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις καθώς και κατά πόσο θα επιβεβαιωθούν ή διαψευστούν όλα τα παραπάνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments