Αθλητισμός

Αντώνης Κόνιαρης Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια ο γκαρντ των «Ερυθρόλευκων»

Αντώνης Κόνιαρης Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια ο γκαρντ των «Ερυθρόλευκων»
Αντώνης Κόνιαρης Ολυμπιακός: Σύμφωνα με δημοσίευμα ο 22χρονος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ιταλικού συλλόγου, με τους Ιταλούς να βλέπουν τον παίκτη ως ιδανικό παρτενέρ του Μίλος Τεόντοσιτς στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Αντώνης Κόνιαρης Ολυμπιακός: Η αγωνιστική εκτόξευση του Αντώνη Κόνιαρη με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο νεαρός γκαρντ έχει καταφέρει με σκληρή δουλειά να αρπάξει κάθε ευκαιρία που του έχει δοθεί από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο παρκέ. Οι «Ερυθρόλευκοι» επένδυσαν στον 22χρονο πιστεύοντας στις αρετές του και εν τέλει δικαιώθηκαν.

Ο Κόνιαρης βρίσκεται στον Πειραιά λιγότερο από έναν χρόνο, ωστόσο αυτό το διάστημα φαίνεται πως ήταν αρκετό προκειμένου να καταφέρει να ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο και να βρεθεί στο προσκήνιο. Ήδη αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο νεαρός γκαρντ μπορεί να πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο επόμενο διάστημα.

Η αγωνιστική του εκτόξευση έχει γίνει αντιληπτή και σε ομάδες του εξωτερικού. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του SB Daily, ο Αντώνης Κόνιαρης βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο στόχαστρο της  Βίρτους Μπολόνια. Ο ιταλικός σύλλογος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του βλέποντας τον 22χρονο ως ιδανική λύση για την περιφερειακή γραμμή τοποθετώντας τον στο πλάι του πολύπειρου Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού φέτος μετρά 3,4 πόντους, 1,4 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ ανά 13:22 λεπτά συμμετοχής σε επίπεδο Euroleague. Θυμίζουμε πάντως πως ο νεαρός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια με τους Πειραιώτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments