Αθλητισμός

Δημήτρης Μελισσανίδης ΑΕΚ: Οι εντολές του “Τίγρη” για τις περικοπές συμβολαίων

Δημήτρης Μελισσανίδης ΑΕΚ: Οι εντολές του “Τίγρη” για τις περικοπές συμβολαίων
Δημήτρης Μελισσανίδης ΑΕΚ: Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας θέλει οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν ασφάλεια στην ΑΕΚ.

Δημήτρης Μελισσανίδης ΑΕΚ: Το ποδόσφαιρο επηρεάστηκε άμεσα από την πανδημία του κορωνοϊού. Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και πλέον οι ομάδες έχουν γυρίσει στις προπονήσεις προκειμένου να γίνει το restart στη Super League. Φυσικά αυτή η διακοπή και το γεγονός ότι δύσκολα θα δούμε ξανά παιχνίδια με κόσμο φέτος, έχουν αντίκτυπο και στα οικονομικά δεδομένα των ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν κάποιες περικοπές στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Κάτι τέτοιο έχει γίνει σε όλο τον κόσμο.

Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι αυτή η κουβέντα να γίνει το επόμενο διάστημα. Για τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας το σημαντικότερο όλων είναι να νιώσουν οι ποδοσφαιριστές ότι η ΑΕΚ τους παρέχει ό,τι χρειάζονται για να νιώσουν ασφαλείς να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο άμεσο μέλλον.

Το πλάνο για τις μειώσεις

Οι “κιτρινόμαυροι” θα κάνουν μια κουβέντα με τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά καθώς δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να μη πειραχτούν οι αποδοχές των παικτών που έχουν μικρά συμβόλαια. Οι άνθρωποι της ομάδα γνωρίζουν ότι χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί καθώς δεν θέλουν να διαταραχθούν οι σχέσεις, ειδικότερα με παίκτες που θα πρέπει να γίνει κουβέντα και για νέο συμβόλαιο.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια μια προσεγμένη οικονομική πολιτική. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παρουσιάσει μεγάλες ζημιές στο τέλος της σεζόν. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι μια μια πώληση ποδοσφαιριστή η ομάδα θα είναι σε καλό επίπεδο από οικονομικής άποψης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments