Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος Καλάθης: Έτσι θα μείνουν και οι δύο στον Παναθηναϊκό

Γιαννακόπουλος Καλάθης: Έτσι θα μείνουν και οι δύο στον Παναθηναϊκό
Γιαννακόπουλος Καλάθης: Το αν θα μείνει ή όχι στον Παναθηναϊκό ο Νικ Καλάθης φαίνεται πως τελικά εξαρτάται από τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος Καλάθης: Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το αν ο Νικ Καλάθης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αλλά και με το τι πρόκειται να ανακοινώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που έχει προαναγγείλει. Οι τελευταίες φήμες θέλουν τον αρχηγό του “τριφυλλιού” να παραμένει στο ΟΑΚΑ μόνο αν μείνει και ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Livesport” ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σίγουρα προβληματισμένος από αυτά που γίνονται, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν θα βιαστεί να πάρει κάποια απόφαση ενάντια στον Παναθηναϊκό. Είναι δεδομένο ωστόσο ότι θα υπερασπιστεί τις κόκκινες γραμμές του, όπως η κόντρα με μικρή μερίδα των οργανωμένων και κυρίως το γήπεδο στον Βοτανικό και κατά πόσο ή όχι στηρίχθηκε στο πλάνο. 

Βέβαια, για να μιλήσει, πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Ευρωλίγκα, που δεν έχει ακυρωθεί επισήμως και δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι ημερομηνίες για την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοινώσει ότι φεύγει ή αποστασιοποιείται από τον Παναθηναϊκό, τότε ο Νικ Καλάθης δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα. Αν όμως δεν συμβεί κάτι τέτοιο και παραμείνει θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ. Αυτό φυσικά δεν συνεπάγεται ότι σίγουρα θα αποχωρήσει ο παίκτης. Από τη στιγμή που θέλει να τον κρατήσει, χωρίς να προτίθεται να του δώσει 2,3 εκατομμύρια δολάρια, οι δύο πλευρές θα πρέπει να βρουν τη “χρυσή τομή”.

Σημειώνεται, πως για τον αρχηγό των «πρασίνων» έχουν ήδη εκδηλώσει ομάδες το ενδιαφέρον του, με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να επισημαίνεται αρκετά λόγω της παρουσίας του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της. Από τη ρωσική ομάδα διέψευδαν βέβαια τέτοια σενάρια, από την στιγμή που δεν έχει τεθεί ακόμη το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, ούτε γνωρίζει σε ποια διοργάνωση θα βρίσκεται του χρόνου. Οι Ρώσοι συμμετείχαν φέτος στην Euroleague χάρη σε wild card, κάτι που αποτελεί ξανά τον μοναδικό τρόπο παρουσίας τους σε αυτή. Ακόμη στη λίστα παίζουν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments