Τεχνολογία

Έτσι μπορείς να ενεργοποιήσεις στο κινητό σου το νέο Facebook

Έτσι μπορείς να ενεργοποιήσεις στο κινητό σου το νέο Facebook
To Facebook σταδιακά ανανεώνεται αλλάζοντας την εικόνα του προς το καλύτερο μπαίνοντας από εδώ και στο εξής dark mode.

Οι αλλαγές στο Facebook τείνουν να γίνουν συχνό φαινόμενο. Οι υπεύθυνοι προχωρούν σε καινοτομίες στοχεύοντας σε μια πλήρη ανανέωση προκειμένου να κάνει το κοινωνικό μέσο πιο εύχρηστο και ευχάριστο. Οι αλλαγές αυτές έχουν αποσπάσει ποικίλα σχόλια καθώς αρκετοί είναι αυτοί που είναι ικανοποιημένοι με την νέα εικόνα ενώ άλλοι δεν επιθυμούν να αλλάξουν το προφίλ τους.

Η νέα ιστοσελίδα είναι «τώρα η ιντερνετική εμπειρία για το Facebook διεθνώς», όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωσή του, λέγοντάς μας πως είναι «γρηγορότερη, ευκολότερη στη χρήση και κάνει χάρη στα μάτια με το dark mode». Και πράγματι το χαρακτηριστικό του dark mode (νυχτερινή λειτουργία) είναι αυτό που ξεχωρίζει στη νέα εκδοχή, αν και οι αλλαγές δεν περιορίζονται εκεί. Το νέο News Feed είναι τώρα πιο λεπτό, υπάρχει άφθονος κενός χώρος αριστερά και δεξιά, αλλά και τα εικονίδια έχουν γίνει μεγαλύτερα.

Για να το γυρίσετε στον νέο σχεδιασμό, κάνετε κλικ στο βελάκι στο δεξί πάνω τμήμα του menu bar, ώστε να εμφανιστεί το παράθυρο ρυθμίσεων. Επιλέγετε την επιλογή «Μετάβαση στο νέο Facebook» (Switch to new Facebook) και κατόπιν επιλέγετε το dark mode, που είτε θα εμφανιστεί αυτόματα (Σκουρόχρωμο) είτε θα βρείτε ξανά στο menu bar με τις ρυθμίσεις (Νυχτερινή λειτουργία).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments