Ελλάδα

Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας στο Δήμο Αθηναίων: Σύγχυση στη ΔΑΕΜ ΑΕ – Δεν λειτουργεί η ψηφιακή πλατφόρμα

Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας στο Δήμο Αθηναίων: Σύγχυση στη ΔΑΕΜ ΑΕ – Δεν λειτουργεί η  ψηφιακή πλατφόρμα
Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας στο Δήμο Αθηναίων: Όπως φαίνεται η συγκεκριμένη εφαρμογή παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα, με αγανακτισμένους πολίτες να αντιδρούν ζητώντας εξηγήσεις.

Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας στο Δήμο Αθηναίων: Η πλήρης σύγχυση επικρατεί στην ΔΑΕΜ ΑΕ με την ψηφιακή πλατφόρμα που ανακοινώθηκε με  δέκα δημοφιλή πιστοποιητικά, την οποία με απόφαση του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης παραχώρησε σε πληθώρα δήμων, χωρίς ωστόσο οικονομική επιβάρυνση. Συγκεκριμένα είχε πει ο δήμαρχος Αθηναίων: «Ενώνουμε τις δυνάμεις»,  επιδιώκοντας να υλοποιήσει μια σημαντική πρωτοβουλία εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ώστε να μην επικρατεί συνωστισμός για να εκδώσουν ένα έγγραφο.

Ωστόσο, το σύστημα της ΔΑΕΜ ΑΕ όπως φαίνεται παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα με αποκορύφωμα να μην λειτουργεί η εφαρμογή για την έκδοση βεβαίωσης μονίμου κατοικίας, με αγανακτισμένους πολίτες να διαμαρτύρονται στις υπηρεσίες του δήμου Αθήνας, καθώς στην προσπάθειά τους να εκδώσουν τη συγκεκριμένη βεβαίωση διαπίστωσαν πως η εφαρμογή δεν είναι σε λειτουργία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του otavoice.gr έχει προκληθεί αναστάτωση μιας και η αστοχία αυτών που ανέλαβαν την υλοποίηση του έργου εξέθεσε την δημοτική αρχή, η οποία αποσκοπούσε προσφέρει μια σημαντική υπηρεσία στους πολίτες.

Επίσης είναι σε γνώση της δημοτικής αρχής φαινόμενα κακοδιαχείρισης από την προηγούμενη δημοτική θητεία που συμμετείχαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία παρέμειναν και αναβαθμίστηκαν. Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ είναι και η απόφαση που ελήφθη προ εξαμήνου περίπου, για διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στη ΔΑΕΜ ΑΕ, μιας και τα στοιχεία που είχαν περιέλθει σε γνώση της νέας διοίκησης ήταν φωτιά. Βέβαια μέχρι σήμερα αγνοείται η τύχη του διαχειριστικού ελέγχου και κάποιοι εκ της διοίκησης έχουν ταυτιστεί με το σύστημα. Να σημειωθεί πως η ΔΑΕΜ ΑΕ είναι μια άριστα καταρτημένη εταιρεία του Δήμου Αθηναίων με σημαντικό έργο και αξιόλογο προσωπικό, που όμως έχει βρεθεί κατά καιρούς έρμαια στις διαθέσεις και στα φιλόδοξα σχέδια προσώπων και μηχανισμών.  Ωστόσο με την αλλαγή της διοίκησης προχώρησαν σε διώξεις ικανών στελεχών τα οποία απομακρύνθηκαν με ανήθικες μεθοδεύσεις..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments