Ελλάδα

Κόρινθος τροχαίο: Προφυλακίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο

Κόρινθος τροχαίο: Προφυλακίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο
Κόρινθος τροχαίο: Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 53χρονος που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε τον 15χρονο μαθητή στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Κόρινθος τροχαίο: Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 53χρονος οδηγός που σκότωσε τον 15χρονο Παντελή μπροστά στα μάτια της μητέρας του την Τρίτη 12 Μαΐου, κρίθηκε προφυλακιστέος. O δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού, Παναγιώτης Νικολόπουλος, σύμφωνα με το korinthostv.gr, τόνισε πως η οικογένεια ζητά την απόδοση της δικαιοσύνης για τον άδικο χαμό του 15χρονου, που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άντρας, ο οποίος και τον εγκατέλειψε στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός φέρεται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

Στο αίμα του άνδρα φέρεται να βρέθηκαν 2,7 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 15χρονος είχε βγει για περπάτημα στην οδό Εξαμίλια – Ξυλοκέριζας όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος. Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η αστυνομία για εντοπισμό του οδηγού ο οποίος λίγο αργότερα συνελήφθη.

Την Τετάρτη η οικογένεια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του τού είπαν το τελευταίο αντίο, με τη δασκάλα του να ραγίζει καρδιές. Η καθηγήτρια του Σ.Τ., με ανάρτησή της αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο της μαθητή: «Καλό Παράδεισο,Παντελή!! Δεν θα είσαι πια στην τάξη μας… Άδειο θα δω το θρανίο σου τη Δευτέρα στο Γ1,γεμάτα δάκρυα τα μάτια των φίλων και συμμαθητών σου. Αλλά όχι, δεν θα σου βάλω απουσία,Παντελή, κι ας έκανες “κοπάνα”… Θα είσαι εκεί και θα μας βλέπεις από ψηλά, με το γνωστό σου στυλ, που νόμιζα ότι χάζευες και μου έλεγες,θυμάμαι!!! “Μα δεν χάζευα, κυρία. Πρόσεχα”. Να μας προσέχεις τώρα όλους εσύ Παντελή, γαλήνιος από την αγκαλιά του Θεού. Καλό ταξίδι… ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments