Ελλάδα

Το σκληρό post της Έλενας Ακρίτα για Μπακογιάννη – Χρυσοχοϊδη

Το σκληρό post της Έλενας Ακρίτα για Μπακογιάννη – Χρυσοχοϊδη
Ο χθεσινός συγχρωτισμός στην πλατεία Ομονοίας προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις. Μια από αυτές ήρθε από την Έλενα Ακρίτα.

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι χθεσινοβραδυνές εικόνες από την πλατεία Ομονοίας όπου εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν για το άνοιγμα της πλατείας με το μεγάλο και εντυπωσιακό συντριβάνι παρουσία και του δημάρχου της πόλης Κώστα Μπακογιάννη. Από τη στιγμή που η πανδημία του κορωνοϊού παραμένει και ο κίνδυνος μόλυνσης ελοχεύει σε κάθε σημείο, οι εικόνες από την πλατεία με τον κόσμο να μην κρατά αποστάσεις και να μην φοράει μάσκα προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση ειδικά σε όσους τηρούν από την πρώτη στιγμή όλα τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση.

Την ώρα μάλιστα που σε όλες τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και τα μέσα ενημέρωσης παίζουν σποτάκια και μηνύματα για το ΧΑΜ (Χέρια πλένουμε- Αποστάσεις κραταμε-Μάσκες φοράμε) οι εικόνες από την πλατεία προκάλεσαν αντιδράσεις, ειδικά που στο κάδρο τους ήταν και ένας άνθρωπος της κυβέρνησης και συγγενής του πρωθυπουργού ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

Και μπορεί ο κ. Μπακογιάννης να ζήτησε συγνώμη για τον συγχρωτισμό, η κριτική προς την κυβέρνηση ήταν αρκετά σκληρή, ειδικά στα social media. Θέση για το θέμα πήρε μέσω facebook και η Έλενα Ακρίτα, η οποία πριν λίγες ημέρες είχε επικρίνει την κυβέρνηση για την συναυλία της Άλκιστις Πρωτοψάλτη που περνώντας από τις γειτονιές της Αθήνας σταμάτησε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού αλλά και του κ. Μπακογιάννη.

Η κυρία Ακρίτα απασφάλισε αυτή τη φορά για την πλατεία και με καυστικό τρόπο εγκάλεσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ο οποίος είναι πολιτικός προιστάμενος και των ΜΑΤ, δυνάμεις των οποίων είχαν βρεθεί πριν λίγες ημέρες στην πλατεία στην Κυψέλη αποτρέποντας άτομα που είχαν συγκεντρωθεί, αλλά και στην Αγία Παρασκευή. “Τί έγινε κύριε Χρυσοχοίδη, τα ΜΑΤ τα ξεχάσατε στο άλλο σας το σακάκι;» ανέφερε η Έλενα Άκριτα, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή της με δύο φωτογραφίες από τα χθεσινοβραδινά εγκαίνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments