Lifestyle

Αυτή θα είναι η νέα Ελένη Μενεγάκη – Της έκανε πρόταση ο Alpha

Αυτή θα είναι η νέα Ελένη Μενεγάκη – Της έκανε πρόταση ο Alpha
Ο Alpha έχει ήδη βρει την εκλεκτή που θα διαδεχθεί την Ελένη Μενεγάκη.

Για πολλά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στο ενεργητικό του Alpha. Όλα αυτά τα χρόνια έγιναν πολλές αλλαγές στο κανάλι, αλλά η ίδια έμενε σταθερή στη θέση της. Όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό οδεύουν προς το φινάλε. Ξεκίνησε σαν φήμη και τελικά όπως φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα. Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποφασίσει να αποχωρήσει. Η ίδια το έχει τονίσει πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της ενώ και οι συνεργάτες της έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι το τέλος της σχέσης είναι κοντά.

Η παρουσιάστρια είναι μεγάλο κεφάλαιο για το κανάλι, αλλά και την Ελληνική τηλεόραση γενικότερα. Αυτό σημαίνει ότι η αντικατάσταση της δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όλο αυτό το διάστημα ακούστηκαν πολλά ονόματα για την επόμενη μέρα. Οι άνθρωποι του καναλιού ξεχώρισαν κάποιες περιπτώσεις και ήδη έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με την εκλεκτή τους.

Φαβορί η Βάσω Λασκαράκη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγάλο φαβορί για τη θέση είναι η Βάσω Λασκαράκη. Μάλιστα, οι συζητήσεις των δυο πλευρών είναι προχωρημένες και όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσουν και οι ανακοινώσεις. Αυτή είναι μια κίνηση που δεν περίμεναν πολλοί καθώς η γνωστή ηθοποιός δεν έχει μεγάλη εμπειρία στην παρουσίαση, ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι θα αντικαταστήσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής τηλεόρασης.

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει και δεν διαψεύδει την είδηση, όμως είναι θέμα χρόνου πλέον να ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία της. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ακούστηκαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Βάσω Λασκαράκη έρχεται να συμπληρώσει μία πεντάδα παρουσιαστριών για τον Alpha, ο οποίος προτιμά τις γυναίκες για την ψυχαγωγία. Πρόκειται για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Ελεονώρα Μελέτη, την Αντελίνα Βαρθακούρη, την Ναταλία Γερμανού και φυσικά την ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments