Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [16/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [16/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [16/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [16/05/2020].

κριός

Αυτό που λαχταράς σήμερα, είναι λίγος ποιοτικός χρόνος με τον εαυτό σου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την ευκαιρία για να αναλογιστείς τις παθιασμένες δυνατότητές σου ή να κανακέψεις τον εαυτό σου. Συνέχισε τη δική σου ατζέντα. Αν θέλεις να βεβαιωθείς ότι ο εραστής σου δεν παρερμηνεύει την ανάγκη σου για χώρο και περισυλλογή, τότε ενημέρωσέ τον ότι κάνεις ένα προσωπικό «time out».

ταύρος

Οι πράξεις φροντίδας και στοργής, θα φτιάξουν τη μέρα του εραστή σου σήμερα. Με προσπάθεια και ανοιχτόμυαλο τρόπο, θα μπορέσεις να κάνεις τη διαφορά στον κόσμο του. Η καρδιά σου τροφοδοτεί την παθιασμένη, ανιδιοτελή προσπάθειά σου και τα αποτελέσματα είναι προφανή. Το να δίνεις χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση, είναι ο τρόπος που πρέπει να κινηθείς τώρα… και η αλλαγή σε μια παθιασμένη αλληλεπίδραση, είναι αυτό που μπορείς να περιμένεις!

δίδυμοι

Προσπάθησε να είσαι ανοιχτόμυαλη αν ο εραστής σου σε σοκάρει με μια σέξι αποκάλυψη ή ένα ασυνήθιστο ερωτικό αίτημα. Υπάρχουν οφέλη στο να δοκιμάσεις κάτι νέο και μη δοκιμασμένο τώρα….ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Ακόμα κι αν είσαι σε μόνιμη σχέση, υπάρχουν πολλά που μπορείς να μάθεις αν είσαι διατεθειμένη να πειραματιστείς ή να τολμήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικά.

zodia-love-erotas3-1200x800

καρκίνος

Θα έχεις μια πληθώρα νέων ιδεών για το πώς να φτιάξεις ή να απολαύσεις κάτι περισσότερο στην ερωτική σου ζωή. Μια πρακτική προσέγγιση για τη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σου δείχνει πόσο δημιουργική και αποφασισμένη είσαι όταν πρόκειται να μεγιστοποιήσεις κάθε παθιασμένη δυνατότητα! Αν δείξεις πόσο σοβαρά διατεθειμένη είσαι να το κάνεις, τότε ο εραστής σου, θα ανταποδώσει υπέροχα.

λέων

Ένας προσωπικός, ερωτικός στόχος θα γίνει προτεραιότητά σου τώρα. Μπορεί να θέλεις να ξυπνήσεις την περιέργεια του εραστή σου ή να κάνεις το ταίρι σου, να νιώσει προστατευμένο. Ό,τι και να συμβαίνει στο μυαλό σου, θα καταφέρεις να κάνεις θεαματικά άλματα στην ερωτική σου ζωή. Ο παθιασμένος ενθουσιασμός σου είναι αρκετά δυνατός για να σου προσφέρει ακριβώς αυτό που επιθυμείς.

παρθένος

Η δημιουργία ή η ενίσχυση μιας ερωτικής σχέσης, μπορεί να χρειαστεί φαντασία και προβλεψιμότητα από μεριάς σου. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή, δες τι μπορείς να κάνεις, για να ανεβάσεις το θερμόμετρο ανάμεσά σας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η λίμπιντο σου θα έχει μια ασυνήθιστα δυνατή φωνή τώρα. Μπορεί να είναι αυτή που σε καθοδηγεί σε μια νέα και χρήσιμη κατεύθυνση – αν μπορείς να την ελέγξεις.

ζυγός

Το γενναιόδωρο πνεύμα σου θα μπορούσε να φτιάξει τη μέρα κάποιου σήμερα, ειδικά αν είχε πέσει σε κατάθλιψη τελευταία. Το θετικό σου πνεύμα, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Να θυμάσαι, πως το φως θα εξαφανίζει πάντα την αρνητικότητα. Μαζί με το ταίρι σου, μπορείτε ν’ αφήσετε τον έρωτά σας, να φωτίσει τη σχέση σας, εδώ και τώρα!

σκορπιός

Πριν ο σέξι ενθουσιασμός σου αναπτυχθεί κι άλλο, δες αν μπορείς να εστιάσεις στις φιλόδοξες επιθυμίες σου, ειδικά αν θέλεις να εξελίξεις τη σχέση σου. Αν είσαι ήδη σε μόνιμη σχέση, τότε ο καθορισμός προσωπικών κανόνων, θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου, να δημιουργήσετε μια πιο σταθερή σύνδεση. Ο αγαπημένος σου μπορεί να εκπλαγεί από τους κανόνες που θα θέσεις, αλλά μόλις δει πως η ιδέα σου είναι ανιδιοτελής, θα καταλάβει.

τοξότης

Η διεύρυνση του ερωτικού σου ορίζοντα, μπορεί να περιλαμβάνει νέους και δημιουργικούς τρόπους για να ζήσεις μια περιπέτεια με τον εραστή σου. Μπορεί να υπάρχει κάτι αυτό το διάστημα, που σου αποσπά την προσοχή από τα ερωτικά σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να ελευθερώσεις το μυαλό σου, και βρες λίγο χρόνο για να εξερευνήσεις τις επιλογές σου, ώστε να διασκεδάσεις με το σύντροφό σου! zodia-love-erotas4-1200x750

αιγόκερως

Προσπαθείς να είσαι υπεύθυνη τον τελευταίο καιρό…και δεν είχες χρόνο ή ενέργεια για την ερωτική σου ζωή. Ή αυτό σε έχει επηρεάσει , ή κρύβεται ο εραστής σου, πίσω από αυτή την κατάσταση. Η λαχτάρα για οικειότητα και βαθιές αλληλεπιδράσεις μπορεί να δημιουργήσει ή να ενισχύσει τώρα τη σχέση σου. Μπορεί να βρεις περισσότερο χρόνο για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, από τώρα και στο εξής. Θα είναι μια απόφαση, εύκολη και συναρπαστική.

υδροχόος

Η φαντασία σου παίρνει μια υπέροχη ώθηση για να βρει ένα πλήθος παιχνιδιών και παθιασμένων τρόπων για να ενισχύσεις τη σχέση σου, αυτό το διάστημα. Σε ελκύει το ασυνήθιστο και σε περιμένει τουλάχιστον μια αξέχαστη εμπειρία αν ανοίξεις το μυαλό σου, σε μοναδικούς τρόπους ερωτικής έκφρασης! Πειραματίσου, εξερεύνησε και απόλαυσε!

ιχθύες

Θα δεχτείς μια ώθηση της δημιουργικότητάς σου, που θα ξεφύγει από τα διαγράμματα, με τον καλύτερο τρόπο. Αύξησε την ένταση στη σχέση σου και φώτισε την ερωτική ζωή… όχι μόνο τη δική σου αλλά και του εραστή σου. Υπάρχει έντονη διασκέδαση στον ορίζοντα…γι’ αυτό βίωσέ τη εδώ και τώρα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments