Ελλάδα

Θεσσαλονίκη βενζινάδικο: Μεγάλη διαρροή υγραερίου από βυτιοφόρο

Θεσσαλονίκη βενζινάδικο: Μεγάλη διαρροή υγραερίου από βυτιοφόρο
Θεσσαλονίκη βενζινάδικο: Κατά τη διάρκεια γεμίσματος δεξαμενής σε πρατήριο καυσίμων σημειώθηκε διαρροή υγραερίου στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, ωστόσο δεν εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Θεσσαλονίκη βενζινάδικο: Το πρωί της 17ης Μαΐου κατά τη διάρκεια γεμίσματος δεξαμενής σε πρατήριο καυσίμων σημειώθηκε διαρροή υγραερίου στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις, δέκα οχήματα και είκοσι πυροσβέστες, έπειτα από σχετική κλήση που δέχθηκαν προκειμένου να ελεγχθεί η διαρροή και να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο ατυχήματος.

Σημειώνεται πως από το συμβάν ευτυχώς δεν προκλήθηκε πυρκαγιά. Παράλληλα σύμφωνα με το πρωτόκολλο το σημείο είχε αποκλειστεί και διακόπηκε η παροχή ρεύματος στην περιοχή, ενώ άμεσα έσπευσαν επίσης δυνάμεις της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Yπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή ημέρα ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει σε σπίτι στη Σπιάντζα. Ειδικότερα, σύμφωνα με το patrisnews.gr η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική έπειτα από σχετική κλήση που δέχθηκε από τους γύρω κατοίκους της περιοχής, ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Παράλληλα, και σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η δεύτερη φορά που ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του ηλικιωμένου με αυτή τη φορά να είναι μοιραία για τον άτυχο άνδρα.  Συγκεκριμένα στις αρχές του μήνα, το μικρό σπίτι στη Σπιάντζα είχε καεί ξανά, με τον ηλικιωμένο να βρίσκεται και πάλι μέσα σε αυτό. Τότε είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ελαφρά εγκαύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα σημείωμα που είχε βρεθεί μέσα στο σπίτι στο οποίο αναγραφόταν η φράση “Άστο να καεί” είχε κινήσει υποψίες για πιθανό εμπρησμό, με το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής να διεξάγει έρευνες και αν εξετάζει και το σενάριο του εμπρησμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments