Τεχνολογία

Η αλλαγή που έρχεται στο Tinder για να διευκολύνει τον εξ αποστάσεως έρωτα

Η αλλαγή που έρχεται στο Tinder για να διευκολύνει τον εξ αποστάσεως έρωτα
Το Tinder ανέβασε κι άλλο την κίνησή του τώρα με την πανδημία, φτάνοντας σε «ιστορικό υψηλό».

Όπως ανακοίνωσε προσφάτως η μητρική εταιρία, Match Group, η δημοφιλέστερη εφαρμογή γνωριμιών, προχωρά σε ένα καινούριο χαρακτηριστικό. Το Tinder θα έχει λοιπόν σύντομα τη δική του εφαρμογή βιντεοκλήσεων, αποκλειστικά μεταξύ δύο ατόμων. Λεπτομέρειες δεν υπάρχουν για την ώρα, η είδηση είναι όμως μεγάλη. Μια πραγματικά εντυπωσιακή κίνηση αν σκεφτεί κανείς πόσα εκατομμύρια χρήστες έχει η εφαρμογή και πόσα κενά ασφαλείας αφήνουν οι βιντεοκλήσεις.

Η παρενόχληση δεν είναι εύκολο να ελεγχθεί σε ένα βίντεο. Με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις σε ένα γραπτό μήνυμα, τουλάχιστον. Δεν αποκλείεται λοιπόν, όπως θέλουν οι φήμες, η υπηρεσία βίντεο του Tinder να έχει λογισμικό ανίχνευσης άσεμνου περιεχομένου. Το Tinder ανέβασε κι άλλο την κίνησή του τώρα με την πανδημία, φτάνοντας σε «ιστορικό υψηλό».

Τι είναι το Tinder;

To Tinder είναι μία εφαρμογή γνωριμιών που έκανε την εμφάνισή του το 2012, όμως στην Ελλάδα άρχισε να χρησιμοποιείται περισσότερο από το 2016 και μετά. Η εφαρμογή είναι απλή για να μπορεί ο καθένας να συνομιλήσει εύκολα και γρήγορα με όποιον τον ενδιαφέρει. Συγκεκριμένα λειτουργεί με τον εξής τρόπο: Δημιουργείς το προφίλ σου με τα ενδιαφέροντά σου και τη φωτογραφία σου, το app σου εμφανίζει άλλους λογαριασμούς με αποτέλεσμα να «ταιριάξετε», αν σου αρέσει κάποιος λογαριασμός, σέρνεις προς τα δεξιά, αν δε σου αρέσει σέρνεις στα αριστερά. Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή, ή δέχεσαι ή απορρίπτεις. Αν αιρέσεις και σου αρέσει τότε έχουμε το λεγόμενο «ταίριασμα».

Το tinder κατά καιρούς, όπως και άλλες γνωστές εφαρμογές για ερωτικές γνωριμίες έχουν διχάσει τους χρήστες λόγω του ότι η επικοινωνία των ανθρώπων γίνεται «φτηνή» με τέτοιου είδους προσεγγίσεις. Επίσης πολλοί χρήστες ντρέπονται να παραδεχτούν πως έχουν λογαριασμό στο Tinder…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments