Τεχνολογία

Ghost of Tsushima: Μαγεύει το νέο gameplay trailer του

Ghost of Tsushima: Μαγεύει το νέο gameplay trailer του
Ghost of Tsushima: Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου 2020 αποκλειστικά για το PS4.

Ghost of Tsushima: Συναρπαστικό αναμένεται να είναι για τους gamers τo φετινό καλοκαίρι καθώς στο PlayStation 4 αναμένονται δύο εκπληκτικοί τίτλοι. Ο ένας είναι το πολυαναμενόμενο The Last of Us Part II, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου, και o δεύτερος το φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο Ghost of Tsushima που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου. Πρόσφατα η εταιρεία ανάπτυξης του Ghost of Tsushima παρουσίασε ένα In-depth gameplay trailer, το οποίο μας έδωσε τη δυνατότητα να πάρουμε μια καλή γεύση από τον πανέμορφο κόσμο του.

Θυμίζοντας αρκετά τα κινηματογραφικά αριστουργήματα του Akira Kurosawa, στα 18 λεπτά που κρατάει το gameplay trailer βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Jin να εξερευνάει τον open-world κόσμο του παιχνιδιού (είτε πεζός, είτε στο άλογο του), αποδεχόμενος quests, αλλά και να πολεμάει. Το clue που θα κάνει το στοιχείο του combat ξεχωριστό είναι ο διαφορετικός τρόπος μάχης, καθώς ο ήρωας θα μάχεται ως samurai, αλλά και ως «Ghost», πράγμα που σημαίνει ότι θα εφαρμόζει μια πιο stealth (και πλάγια) προσέγγιση στη μάχη.

Παράλληλα, ο Jin θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά armors, τα οποία θα προσαρμόζονται στο στυλ παιχνιδιού που προτιμάει ο εκάστοτε παίκτης. Τέλος, όπως αποκαλύφθηκε για τους fans του ιαπωνικού κινηματογράφου και το Akira Kurosawa, το παιχνίδι θα προσφέρει ένα ασπρόμαυρο cinema mode, αλλά και τη δυνατότητα για χρήση της ιαπωνικής γλώσσας.

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Απλά δείτε το:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments