Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στο προσκήνιο ο Μπατάλια

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στο προσκήνιο ο Μπατάλια
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου μέσου, Ροντρίγκο Μπατάλια.

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Με το μυαλό στην επανέναρξη της τρέχουσας σεζόν βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται τις προπονήσεις λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή κρουσμάτων από κορωνοϊό πριν την επιστροφή στη δράση και τα πλέι οφς της Σούπερλιγκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ωστόσο παράλληλα με το αγωνιστικό σκέλος ρίχνει κλεφτές ματιές και στην αγορά αναζητώντας ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και το επιτελείο του ρίχνουν δίχτυα στην Ιβηρική βάζοντας μπροστά τις γνωριμίες τους με τους «μεγάλους» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν πως και φέτος το καλοκαίρι θα βρεθεί μπροστά τους περίπτωση αντίστοιχη με αυτή του Μίσιτς, με τον Κροάτη μέσο να έρχεται ως δανεικός από την Σπόρτινγκ στη Τούμπα και να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Στην Πορτογαλία χθεσινό δημοσίευμα περιπλέκει τον ΠΑΟΚ με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας από την Λισαβόνα. Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Μπατάλια, τον 28χρονο μέσο που και στο παρελθόν είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ του «Δικέφαλου του Βορρά». Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο σύλλογος δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωση του έμπειρου χαφ, ωστόσο στην Ιβηρική τονίζουν πως ο 28χρονος προτάθηκε και εξετάζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα. Τώρα τι από τα δύο ισχύει παραμένει άγνωστο!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments