Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Βίντεο με ευτυχισμένες στιγμές της

Ελένη Τοπαλούδη: Βίντεο με ευτυχισμένες στιγμές της
Ελένη Τοπαλούδη: Η αδικοχαμένη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη έχει μπει στις καρδιές όλων αφού ο χαμός της ήταν συγκλονιστικός. Η ίδια πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή απέναντι στους δύο δράστες που τελικά καταδικάστηκαν την Παρασκευή.

Ελένη Τοπαλούδη: Το Δικαστήριο καταδίκασε τους δολοφόνους και βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη για τον καθένα, δικαιώνοντας έτσι τους γονείς της και όσους φώναζαν για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η Ελένη δεν γυρίζει πίσω, αλλά όλοι εύχονται να είναι το τελευταίο θύμα μιας τέτοιας υπόθεσης.

Σήμερα, το Star Channel έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η αδικοχαμένη φοιτήτρια να κάνει βόλτες στα σοκάκια της Ρόδου, ενώ για πρώτη φορά ακούγεται η φωνή της. Η Ελένη, όπως φαίνεται και στα βίντεο, ήταν ένα χαμογελαστό κορίτσι, γεμάτο ζωή που έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε, ενώ χόρευε και ποντιακά, έναν χορό που ήξερε καλά λόγω της καταγωγής της μητέρας της. Ήταν μια νέα κοπέλα όπως όλα τα άλλα παιδιά στην ηλικία της: διασκέδαζε όπως κάθε φοιτητής και φοιτήτρια με τους φίλους της, έκανε αστεία και πήγε στη Ρόδο με όνειρα, πιστεύοντας ότι είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά της. Οι δύο δράστες, όμως, είχαν άλλα σχέδια.

Όπως φαίνεται, η φοιτήτρια αγαπούσε το ροζ και τα χρωματιστά ρούχα, ενώ σήμα κατατεθέν ήταν τα μαύρα γυαλιά και τα μακριά μαλλιά της. Έλληνας και Αλβανός κατηγορούμενος έχουν οδηγηθεί πλέον στις φυλακές Γρεβενών, μετά την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της, ενώ έχουν μπει σε καραντίνα 14 ημέρων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Οι γονείς της έχουν παραδώσει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα υβριστικά σχόλια που έγιναν λίγο μετά τη δολοφονία της κόρης τους και αναμένεται να κυνηγήσουν όσους προσπάθησαν να συγκαλύψουν το έγκλημα, ενώ θυμίζουμε ότι ερευνάται και η συμμετοχή ενός ψυχίατρου στην υπόθεση της συγκάλυψης.

Πρόσφατα ήρθε και στο φως της δημοσιότητας η μαρτυρία των δύο δυτών που εντόπισαν την Ελένη. Η περιγραφή τους συγκλονίζει. Οι στιγμές εκείνες δεν έχουν φύγει από τα μάτια τους, ενώ αποκαλύπτουν ότι ήταν ακόμα ζωντανή όταν τη βρήκαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments