Πολιτική

Τέλος ο Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή

Τέλος ο Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή
Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο άλλοτε υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο.

Η ήττα της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εκλογές έφερε εξελίξεις στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος εδώ και σχεδόν ένα χρόνο βλέπει ηγετικά στελέχη να του έχουν γυρίσει την πλάτη. Μετά τον Λαγό, τον Γερμενή και τον Ηλιόπουλο, πληροφορίες και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και το πρωτοπαλίκαρο και υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το κόμμα, αν δεν το έχει ήδη πραγματοποιήσει, την ίδια στιγμή που αναμένονται οι δικαστικές αποφάσεις για τις ποινές που θα επιβληθούν σε πρώην ηγετικά στελέχη της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών η είδηση για τον Κασιδιάρη επισημάνθηκε από την ακροδεξιά εφημερίδα «Στόχος» την περασμένη Παρασκευή: «Εντονη φημολογία εδώ και ώρες, ιδιαίτερα στα κοινωνικά δίκτυα περί αποχώρησης Κασιδιάρη από την Χρυσή Αυγή. Δεν γνωρίζουμε ούτε από πού ξεκίνησε ούτε -αν δεν αληθεύει- τι σκοπούς εξυπηρετεί αυτή η διάδοση, αλλά κάποιοι επιβεβαιώνουν και κάποιοι διαψεύδουν, χωρίς όμως να αποτελούν όλοι αυτοί αξιόπιστες πηγές διάψευσης ή επιβεβαίωσης. Αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Ηλίας Κασιδιάρης με τις ευλογίες του Νίκου Μιχαλολιάκου θα ήταν ο επόμενος αρχηγός της Χρυσής Αυγής και αυτό θα γινόταν μέσα από ένα συνέδριο όπου ο αρχηγός θα εκλεγόταν από την βάση του κόμματος. Ωστόσο, αυτό το σχέδιο φαίνεται πως ναυάγησε και πλέον ο Ηλίας Κασιδιάρης ασχολείται μονάχα με τον Δήμο της Αθήνας ως δημοτικός σύμβουλος ενώ αναμένει και τις δικαστικές αποφάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments