Αθλητισμός

Κάτια Κοξένογλου: Έγραψε ιστορία – Η πρώτη γυναίκα αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League

Κάτια Κοξένογλου: Έγραψε ιστορία – Η πρώτη γυναίκα αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League
Κάτια Κοξένογλου: Έγραψε ιστορία με την εκλογή της στη χθεσινή συνέλευση της Super League. Έγινε η πρώτη γυναίκα αναπληρώτρια πρόεδρος στην ελληνική Λίγκα.

Κάτια Κοξένογλου: Έγραψε ιστορία! Η Κάτια Κοξένογλου έγινε η πρώτη γυναίκα αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League αφού ψηφίστηκε ομόφωνα στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων. Όπως αναφέρει και ο Ατρόμητος σε ανακοίνωσή του: «Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος έπειτα από την παραίτηση του κ. Χρήστου Δάρα από τη θέση, έβαλε υποψηφιότητα και εξελέγη ομόφωνα από όλα τα μέλη της Super League. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».

Ποια είναι η Κάτια Κοξένογλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε business management στο Πανεπιστήμιο Laverve και από το 1999 μπήκε στο χώρο του ποδοσφαίρου ως διοικητικό στέλεχος του ΑΟ Χαλκηδόνας. Από το 2005 κατείχε τη θέση της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου της ΠΑΕ Ατρόμητος και μετέπειτα της Αντιπροέδρου, ενώ είναι και Υπεύθυνη των Διεθνών Σχέσεων της ομάδας μας με την UEFA.

Έχει συμμετάσχει σε κάποιες από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις και σεμινάρια ως βασική ομιλήτρια, ενώ εκπροσωπεί εδώ αρκετά χρόνια τον Ατρόμητο στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης στο ECA. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ρώσικα. Είναι παντρεμένη με τον παλιό άσο και πρώην προπονητή του Ατρόμητου, Γιώργο Κορακάκη και μητέρα δύο κοριτσιών.

«Αν θα το πάρουμε από τότε που ξεκίνησα στο ποδόσφαιρο, από τη γραμματεία έχω περάσει από όλες τις θέσεις και χαίρομαι γιατί μπορώ αυτή τη στιγμή να διευθύνω και να αντιλαμβάνομαι όλες τις θέσεις και όλους τους συνεργάτες μου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να μπορώ να βοηθήσω. Εξελίχθηκα μαζί με την ομάδα και απέδειξα ότι μπορώ», έχει δηλώσει σε συνέντευξη της.

«Μπορώ να πω ότι ήταν σίγουρα μια δύσκολη πορεία για μένα, που ίσως να μην ήταν τόσο δύσκολη για έναν άνδρα. Είχαν υπάρξει στιγμές που ήθελα να φύγω. Καταλάβαινα ότι με κοιτούσαν σαν να έλεγαν ‘καλά, εντάξει, τώρα εσύ τι έχεις να μας πεις’. Από την άλλη, όμως, θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι αυτός ο χώρος δε μου έχει δείξει εκτίμηση, σεβασμό, με έχει κάνει αυτό που είμαι σήμερα», τονίζει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments