Αθλητισμός

ΠΑΟΚ βόλεϊ γυναικών: Για ποιες «ερυθρόλευκες» ενδιαφέρεται ο «Δικέφαλος»

ΠΑΟΚ βόλεϊ γυναικών: Για ποιες «ερυθρόλευκες» ενδιαφέρεται ο «Δικέφαλος»
ΠΑΟΚ βόλεϊ γυναικών: Διαβάστε για ποιες «ερυθρόλευκες» ενδιαφέρεται ο «Δικέφαλος του Βορρά».

ΠΑΟΚ βόλεϊ γυναικών: Τη Στέλλα Χριστοδούλου και την Κατερίνα Γιώτα έχει «βάλει» στο μάτι ο ΠΑΟΚ εν όψεις της νέας σεζόν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φαίνεται να είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορέσει να «χτυπήσει» τον τίτλο. Βέβαια, η απόκτηση των δύο παικτριών μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για να τις κρατήσει στο ρόστερ του.

Άλλωστε το συγκεκριμένο δίδυμο αθλητριών τα τελευταία χρόνια αποτελούν βασικές και αναντικατάστατες παίκτριες της ομάδας του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχουν προβάδισμα σε σχέση με την ανανέωση των Χριστοδούλου και Γιώτα, αλλά ο ΠΑΟΚ με το «μπάσιμο» που κάνει, δείχνει τις φιλοδοξίες του. Οι δύο παίκτριες είναι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και έχουν «δεθεί» με την «ερυθρόλευκη» ομάδα. Αυτό είναι και ένα από τα πλεονεκτήματα της ομάδας του Πειραιά που από ό, τι φαίνεται από τις δικές της διαθέσεις θα εξαρτηθεί η έκβαση της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης.

Οι άλλες επιλογές

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αυτή την ώρα είναι σε φιλολογικό επίπεδο, ωστόσο τα ονόματα που έρχονται στο προσκήνιο δείχνουν τις προθέσεις του ΠΑΟΚ για να κυνηγήσει τον τίτλο την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του sdna.gr, ο ΠΑΟΚ εξετάζει τόσο την περίπτωση της Όλγας Βεργίδου και της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου, την ώρα που έχει αποκτήσει ήδη την Ευαγγελία Μερτέκη. Είναι προφανές ότι ο «Δικέφαλος»… χτυπάει παίκτριες από αυτό που ονομάζουμε «επάνω ράφι» και δεν θα κάνει πίσω μέχρι να μην υπάρχει περιθώριο.

Μπορεί η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού να έχει μπλοκάρει για την ώρα αρκετά μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ στοχεύει να κλείσει το ρόστερ του μέχρι και τις 15 Ιουνίου.

Η είδηση που «άγγιξε» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Να σημειώσουμε ότι σήμερα έγινε γνωστή μια είδηση που έφερε χαμόγελα στους φίλους και του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, μιας και αναφερόμαστε στις δύο ομάδες. Ο πρώην παίκτης τους, Κυριάκος Τοχούρογλου δεν μπορεί με τίποτα να αποχωριστεί τη «στρογγυλή θεά», καθώς στα 47 του συνεχίζει να φορά του γάντια του και να κάθεται κάτω από τα γκολπόστ. Συγκεκριμένα, παίζει στην Αυστραλία -όπου έχει γεννηθεί και κατοικεί- στην αντίστοιχη Γ΄ Εθνική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments