Αθλητισμός

Premier League κορωνοϊός: Έξι κρούσματα σε τρεις ομάδες

Premier League κορωνοϊός: Έξι κρούσματα σε τρεις ομάδες
Premier League κορωνοϊός: Θετικά στον κορωνοϊό βρέθηκαν έξι άτομα από τρείς συλλόγους του αγγλικού πρωταθλήματος.

Premier League κορωνοϊός: Η Premier League γνωστοποίησε πως έξι άτομα από τρεις διαφορετικές ομάδες έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, μετά τα τεστ που υποβλήθηκαν σε 748 μέλη της κατηγορίας. Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού ποδοσφαίρου δεν έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα ονόματα των ανθρώπων που είναι θετικά στον ιό. Ωστόσο, πρόκειται για άτομα από το ρόστερ και το προσωπικό των συλλόγων του πρωταθλήματος.

Όλα προέρχονται από τρεις συγκεκριμένες ομάδες.

«Η Premier League παρέχει τις συνολικές πληροφορίες για τον σκοπό της αξιοπιστίας της διοργάνωσης. Δεν θα δοθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες λόγω νομικών και διαδικαστικών απαιτήσεων» γράφει σχετικά η ανακοίνωση. Την ίδια ώρα, έγινε σήμερα το πρώτο βήμα για την επιστροφή στη “νέα κανονικότητα” με την έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ 3-4 ατόμων.  Η χρονική διάρκεια κατά την οποία θα προπονείται κάθε γκρουπ ποδοσφαιριστών δεν θα υπερβαίνει τα 75 λεπτά, ενώ, μετά από κάθε πρόγραμμα, τα σημαιάκια του κόρνερ, οι μπάλες, οι κώνοι, τα δοκάρια και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται θα περνούν από απολύμανση.

Η Λίβερπουλ ήταν η πρώτη ομάδα που εθεάθη να επιστρέφει στο προπονητικό της κέντρο, το πρωί, για να ξεκινήσει τις προπονήσεις σε μικρά γκρουπ παικτών, τηρώντας φυσικά τα μέτρα ασφαλείας και την υγιεινή όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Οι «κόκκινοι», εμφανίστηκαν ξανά με τα οχήματά τους στο «Μέλγουντ» όπου τους περίμεναν οι φωτογράφοι για ν’ απαθανατίσουν τη μεγάλη επιστροφή των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος στη δουλειά. Βέβαια υπήρχαν και αρνήσεις όπως του αρχηγού της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνεϊ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments