Αθλητισμός

“Σενάριο” Παπαθεοδώρου για Παναθηναικό

“Σενάριο” Παπαθεοδώρου για Παναθηναικό
Όσο δεν ανακοινώνεται ο προπονητής για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναικού τόσο τα σενάρια και οι φήμες θα φουντώνουν.

Όσο ο Παναθηναικός δεν ανακοινώνει τον άνθρωπο που θα κοουτσάρει την ομάδα μπάσκετ μετά την φυγή του Ρικ Πιτίνο τόσο οι φήμες και τα σενάρια θα δίνουν και θα παίρνουν προκαλώντας αγωνία στα εκατομμύρια των πράσινων φιλάθλων. Ένα από αυτά που “έσκασε” τα τελευταία 24ωρα έχει πρωταγωνιστή τον πολύ άξιο και έμπειρο κοουτς Ηλία Παπαθεοδώρου ο οποίος όμως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sportime.

Ο κ. Παπαθεοδώρου θα μπορούσε να είναι στα σαλόνια της Ευρωλίγκα και να κοουτσάρει μια μεγάλη ομάδα αλλά και στην ΑΕΚ η δουλειά που κάνει δεν περνά απαρατήρητη. Άλλωστε εκείνος είναι που οδήγησε την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για το 2020 και πριν η πανδημία του κορωνοϊού βάλει λουκέτο σε όλα τα πρωταθλήματα και διοργανώσεις.

Όσο οι Πράσινοι παραμένουν με στόμα ερμητικά κλειστό μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις τόσο τα σενάρια θα φουντώνουν. Και μπορεί ο ιδιοκτήτης του Παναθηναικού κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος να θεωρεί τον Γιώργο Βόβορα “κεφάλαιο” για την ομάδα, υπάρχουν οι φωνές εκείνες που λένε ότι σε μια δύσκολη περίοδο που αναμένεται λόγω μείωσης του μπάτζετ ίσως θα πρέπει να μην “καεί” ο Βόβορας αλλά να προτιμηθεί μια λύση αξιόπιστη που να μπορεί να διαχειριστεί ένα χαμηλό μπάτζετ και να έχει και την εμπειρία μεγάλης συλλογικής διοργάνωσης όπως η Ευρωλίγκα. Και εδώ “κολλάει” το όνομα του Ηλία Παπαθεοδώρου ο οποίος έχει δουλέψει σε δύσκολες καταστάσεις όπως στον ΠΑΟΚ και συνάμα απαιτητικές όπως τώρα με την ΑΕΚ η οποία πρωταγωνιστεί στο BCL.

Όλα βέβαια θα φανούν τις επόμενες ημέρες και ίσως την ημέρα που ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχωρήσει και την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου την οποία όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναικού περιμένουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments