Ελλάδα

Τραγωδία Μάλγαρα: 78χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Τραγωδία Μάλγαρα: 78χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
Τραγωδία Μάλγαρα: Άνδρας 78 ετών καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του και έχασε τη ζωή του στα Μάλγαρα.

Τραγωδία Μάλγαρα: Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 10:30 το βράδυ στα Μάλγαρα. Ένας 78χρονος έχασε τη ζωή του, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του σε γεωργική μάντρα.

Ο άτυχος άνδρας είχε καταγωγή από το Νησέλι Ημαθίας. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα και τρία οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και δυο πυροσβεστικά οχήματα με επτά άνδρες. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε το GRTimes

Νεκρός αστυνομικός στην Ηλεία

Αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ilialive.gr, ο αστυνομικός βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο και φαίνεται να αυτοκτόνησε.

Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός έχει αποκλειστεί από συναδέλφους του, που ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θλιβερό περιστατικό.

Δολοφονία στην Αρτέμιδα

Να θυμίσουμε ότι σήμερα έγινε γνωστή και μια τραγική ιστορία στην Αρτέμιδα. Ένας 34χρονος σκότωσε για μόλις 130 ευρώ δανεικά έναν 65χρονο αλλοδαπό. Το θλιβερό συμβάν έγινε πριν από μερικές ημέρες, όταν ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και στη συνέχεια κατέληξε.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι κλωτσιές που είχε δεχτεί από τον δράστη ήταν τόσο άγριες, που είχαν οδηγήσει στο σπάσιμο του θώρακά του. Όπως διαπίστωσαν οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών, δράστης και θύμα γνωρίζονταν και η αιτία της αντιπαλότητάς τους ήταν ένα ποσό ύψους 130 ευρώ, το οποίο ο 65χρονος καθυστερούσε να επιστρέψει.

Σύμφωνα με το cnn.gr, oι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση κατάφεραν μέσα στο πρώτο 24ωρο να αποκαλύψουν την ταυτότητα του δράστη, όμως εκείνος κρυβόταν σε μονοκατοικία στην περιοχή της Αρτέμιδας και χρειάστηκε να ψάξουν πόρτα – πόρτα για να καταφέρουν να τον εντοπίσουν. Όπως ισχυρίστηκε ο 34χρονος, είχε πάει πολλές φορές στο θύμα και είχε ζητήσει τα χρήματά του πίσω, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

O 34χρονος, μάλιστα, είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν ένα ποσό που χρειαζόταν, καθώς η γυναίκα του ήταν έγκυος και μάλιστα θα γεννούσε. Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης έγινε πατέρας την ημέρα που οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν ως υπαίτιο της ανθρωποκτονίας του 65χρονου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments