Ελλάδα

Θειικό οξύ βιτριόλι: Νέο βίντεο από την επίθεση στην Καλλιθέα

Θειικό οξύ βιτριόλι: Νέο βίντεο από την επίθεση στην Καλλιθέα
Θειικό οξύ βιτριόλι: Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση μαυροφορεμένης γυναίκας στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα με βιτριόλι. Ένα νέο βίντεο από την επίθεση ήρθε στη δημοσιότητα.

Θειικό οξύ βιτριόλι: Η 34χρονη Ιωάννα, το θύμα της σοκαριστικής επίθεσης που έγινε χθες στην Καλλιθέα, νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία αναζητά την γυναίκα που την παραμόνευε και της έριξε το βιτριόλι.

Πριν από λίγη ώρα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο εξασφάλισε το Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, που δείχνει τις στιγμές αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη γυναίκα, στην Καλλιθέα. Η κάμερα που κατέγραψε τις εικόνες βρίσκεται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου έγινε η επίθεση. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή, όπου μετά την επίθεση, η 34χρονη κοπέλα φέροντας εγκαύματα από το καυστικό υγρό, βγαίνει τρέχοντας από την πολυκατοικία για να πάει στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου είναι το φαρμακείο. Τρέχοντας και ουρλιάζοντας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η 34χρονη βγαίνει στον δρόμο και πηγαίνει για να αναζητήσει βοήθεια. Στο βίντεο δεν φαίνεται η δράστης.

Δείτε το βίντεο

Η 34χρονη βρίσκεται στο Θριάσιο

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Θριάσιο νοσοκομείο, στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο κέντρο εγκαυμάτων, όπου παραλήφθηκε αμέσως από γιατρούς οφθαλμιάτρους, καθώς πρώτο μέλημα είναι να σωθεί το αριστερό μάτι της 34χρονης. Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες και περιμένουν να δουν την εξέλιξη της θεραπείας στην οποία έχει υποβληθεί η νεαρή γυναίκα. Παράλληλα, οι γιατροί του νοσοκομείου φροντίζουν και τα υπόλοιπα εγκαύματα της 34χρονης, τα οποία χαρακτηρίζονται σοβαρά και βαθιά.

Στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας αναζητά η Αστυνομία την απάντηση για τη φρικιαστική επίθεση. Ήδη έχουν παρθεί καταθέσεις από συγγενικά της πρόσωπα, ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν καταθέσεις και από το φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον. Την ίδια στιγμή οι Αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το οπτικό υλικό που βρέθηκε από τις κάμερες των καταστημάτων και επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή για να δουν όλες τις κινήσεις της μαυροφορεμένης γυναίκας η οποία σύμφωνα και με τα όσα κατάφερε να πει η 34χρονη την αιφνιδίασε και της πέταξε το βιτριόλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments