Lifestyle

Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή της

Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή της
Μενεγάκη: Η διάσημη παρουσιάστρια έκανε ανάρτηση στα social media λίγη ώρα μετά που ανακοίνωσε ότι θα μείνει εκτός τηλεόρασης.

Μενεγάκη: Τέλος εποχής! Είναι μερικές φορές που οι κλισέ εκφράσεις, πρέπει να χρησιμοποιούνται. Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε σήμερα πως του χρόνου δεν θα βρίσκεται στην τηλεόραση. Μετά την προβολή ενός βίντεο αφιέρωμα σε εκείνη για την ονομαστική γιορτή της, η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση και αποκάλυψε για πρώτη φορά την απόφασή της να αποχωρήσει από τον Alpha στο τέλος της σεζόν, αλλά και να μείνει εκτός τηλεόρασης τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της Ελένης

Με τον τρόπο αυτό, λοιπόν, έδωσε τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και αφορούν τα επαγγελματικά της. «Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω και να αισθάνομαι ασφάλεια. Το επιδιώκω αυτό…

Από πέρυσι έχω πάρει μια απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία. Αφού ενημέρωσα το κανάλι, το αμέσως επόμενο κομμάτι που μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία ήταν η στιγμή που θα σας το πω εγώ… Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά… Οι σκέψεις μου έχουν πάει μέχρι την επόμενη σεζόν, η οποία θέλω να με βρει ελεύθερη…» , είπε η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά την απρόσμενη εξομολόγηση που έκανε on air, η Ελένη «πάσαρε» διαφημίσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων έβγαλε μια φωτογραφία στο πλατό και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, στέλνοντάς τους το δικό της μήνυμα. «Πάντα θα είμαστε μαζί!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια γεμάτα αγάπη από τους θαυμαστές της να πέφτουν… βροχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments