Πολιτισμός

Justice League: To Snyder Cut θα κυκλοφορήσει στο HBO Max

Justice League: To Snyder Cut θα κυκλοφορήσει στο HBO Max
Justice League: Η επιθυμία εκατομμυρίων οπαδών της DC θα γίνει πραγματικότητα μέσα στο 2021.

Justice League: Τα τελευταία χρόνια η DC προσπάθησε να κάνει ένα δυναμικό μπάσιμο στον κινηματογράφο. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Marvel θέλησε να δημιουργήσει το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν. Οι προσδοκίες έφτασαν στα ύψη όταν ανακοινώθηκε ότι η αρχή θα γίνει με το Batman VS Superman, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τους φίλους της DC. Η συνέχεια ήρθε μερικά χρόνια αργότερα με το Justice League. Αυτή η ταινία πέρασε από σαράντα κύματα πριν φτάσει τελικά στις αίθουσες.

Ο Zack Snyder ανέλαβε την ταινία όπως και όλες τις προηγούμενες της DC. Ωστόσο η αυτοκτονία της ανήλικης κόρης του τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το πρότζεκτ. Ο Josh Whedon των δύο πρώτων Avengers είχε αναλάβει να ολοκληρώσει την ταινία και να της δώσει έναν πιο ανάλαφρο τόνο. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό με αποτέλεσμα η DC να αποφασίσει να εγκαταλείψει τα πλάνα για κινηματογραφικό σύμπαν και να στραφεί στις Stand Alone ταινίες της.

Από χασταγκ ξανά στις οθόνες

Για πολλούς μήνες ο Zack Snyder ανέβαζε στα Social Media φωτογραφίες από τα γυρίσματα με το χάσταγκ release the Snyder Cut. Αυτό έγινε παγκόσμιο τρεντ στο οποίο συμμετείχαν και οι ηθοποιοί. Τελικά μετά από έντονη πίεση η DC αποφάσισε να τους κάνει το χατήρι. Το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε ότι η εκδοχή του Snyder θα είναι διαθέσιμη για τον κόσμο.

Αυτό θα γίνει μέσω της πλατφόρμας HBO MAX που θέλει να κάνει δυναμικό μπάσιμο στο streaming. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταινία έχει διάρκεια τέσσερις ώρες και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα πως θα προβληθεί. Αν δηλαδή θα παιχτεί σαν ταινία ή σαν σειρά έξι επεισοδίων. Αυτό είναι κάτι που λίγο απασχολεί όσους ήθελαν δουν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Zack Snyder αυτή την εποχή δουλεύει για την ολοκλήρωση του post production ενώ το Hbo Max αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις Η.Π.Α. στις 27 Μαΐου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments