Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Ατομικές προπονήσεις και αναζήτηση νέας ομάδας

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Ατομικές προπονήσεις και αναζήτηση νέας ομάδας
Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Ατομικά προπονείται στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ ο Αμρ Ουάνρτα ενώ συγχρόνως ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Τον σύλλογο για τον οποίο θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ψάχνει ο Αμρ Ουάρντα. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθενται να ασχοληθούν άλλο με την περίπτωση του αναγκάζοντας τον Αιγύπτιο να αναζητά και επισήμως το νέο “λιμάνι” του. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το νέο πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη, αυτή τη φορά στην ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, η νέα του αποβολή από τους “βυσσινί” λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων τον φέρνουν οριστικά εκτός ΠΑΟΚ.

Είναι αλήθεια, πως τα πολλά εξωαγωνιστικά θέματα, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και τον “δικέφαλο του βορρά”. Πλέον, καμία ομάδα δεν θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο Αιγύπτιος έχει επιστρέψει στην Τούμπα καθώς έχει ακόμη συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σύμφωνα με το Sportime δεν έχει ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Για την ώρα λοιπόν προπονείται ατομικά στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και όχι με τους υπόλοιπους παίκτες.

Όσο για το μέλλον του, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήδη για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί κάποιες ομάδες, μία εκ των οποίων από την Ελβετία, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αναφέρει σε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του πως στα χέρια του έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό.

«Το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Δεκέμβριο. Έχω μία πρόταση από έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό. Εγώ όμως θα ήθελα να παίξω εκτός Ελλάδας, βρίσκομαι εκεί πέντε χρόνια και είναι αρκετά. Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε άλλη χώρα. Έχω προσφορές από την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά τα πράγματα έχουν ανασταλεί για την ώρα λόγω της κρίσης του κορωνοϊού», ανέφερε ο Ουάρντα στο «yallakora.com».

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια όσον αφορά τις παραπάνω δηλώσεις. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες δεν μπήκαν ουδέποτε στη διαδικασία συζήτησης για τον Αιγύπτιο επιθετικό. Μάλιστα, σημειώνεται, πως ο Ολυμπιακός δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία απόκτησης του 27χρονου άσσου γνωρίζοντας πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με έναν ποδοσφαιριστή που θα του έκανε τη ζωή δύσκολη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments