Αθλητισμός

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Οι Γερμανοί τον στέλνουν για προπονήσεις στον ΠΑΟΚ

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Οι Γερμανοί τον στέλνουν για προπονήσεις στον ΠΑΟΚ
Κυριάκος Παπαδόπουλος: Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ μέχρι να βρει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το Αμβούργο έχει δώσει άδεια στον Κυριάκο Παπαδόπουλο να προπονείται με τον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα να ψάχνει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο;

Σύμφωνα με τo metrosport.gr, το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν επιβεβαιώνεται, καθώς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν κάνει προπονήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Να σημειώσουμε ότι ο Έλληνας αμυντικός μετά την αποτυχία της μεταγραφής του στην Κίνα, αναζητά την επόμενη πρόκληση της καριέρας του. Το συμβόλαιο του με τη γερμανική ομάδα της Bundesliga 2 λήγει στις 30 Ιουνίου. Να σημειωθεί ότι ο Παπαδόπουλος είχε μετακομίσει από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Αμβούργο το 2017 και τη φετινή περίοδο κατέγραψε μόλις τέσσερις συμμετοχές.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τον σχεδιασμό του

Κανονικά συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν παρά την πανδημία του κορωνοϊού. Ο Αμπέλ Φερέιρα, σε συνεργασία με τους ιθύνοντες της ομάδας καταστρώνουν τα πλάνα τους και ήδη κάνουν όνειρα για τις επόμενες κινήσεις και τους παίκτες που θα πάρουν στη Θεσσαλονίκη.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που «γλυκοκοιτάζουν» είναι ο Μπερνάρντ Μενσά της Καϊσέρισπορ. Ο Πορτογάλος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» γνωρίζει καλά τον 25χρονο Γκανέζο, καθώς ο παίκτης έχει περάσει από την Γκιμαράες. Πρόκειται λοιπόν, σύμφωνα με την Μetrosport για προσωπική επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος έχει θετική άποψη για τις ικανότητές του. Υπήρξε, μάλιστα επικοινωνία με το περιβάλλον του και ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του. Βεβαίως, σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο αν η Καϊσέρισπορ πέσει κατηγορία. Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει μία οφειλή της τουρκικής ομάδας προς τους Θεσσαλονικείς, από την μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε, που μπορεί να επηρεάσει τα δεδομένα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments