Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές της Ελλάδας θα χιονίσει την Τρίτη και την Τετάρτη

Σάκης Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές της Ελλάδας θα χιονίσει την Τρίτη και την Τετάρτη
Σάκης Αρναούτογλου: Σύμφωνα με την πρόβλεψη του γνωστού μετεωρολόγου υπάρχει πιθανότητα χιονόπτωσης σε ορισμένες περιοχές τις επόμενες ημέρες.

Σάκης Αρναούτογλου: Το περασμένο Σαββατοκύριακο και η αρχή την εβδομάδας σημαδεύτηκαν από υψηλές θερμοκρασίες που θύμισαν…δεκαπενταύγουστο. Αυτό οδήγησε και την κυβέρνηση να ανοίξει τις οργανωμένες παραλίες καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες θα ήθελαν να δροσιστούν στις Ελληνικές θάλασσες. Ωστόσο από την Πέμπτη και μετά το σκηνικό του καιρού άλλαξε αισθητά.

Από την Πέμπτη η θερμοκρασία έπεσε, ενώ σε κάποιες περιοχές σημειώθηκαν βροχοπτώσεις. Το σκηνικό του καιρού δεν πρόκειται να αλλάξει τις επόμενες ημέρες. Αυτό υποστήριξε και ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει ελαφρά χιονόπτωση σε κάποιες περιοχές.

“Αρκετά χαμηλές οι πρωινές θερμοκρασίες σήμερα (Σάββατο 23/5) σε αρκετά ορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας πλησιάζοντας μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το..μηδέν, ενώ οι προγνώσεις για την ερχόμενη Τρίτη και την Τετάρτη επιμένουν ακόμα και για ένα δυνατό πασπάλισμα χιονιού στις κορυφές βουνών της βόρειας Ελλάδας..”, ήτα τα λόγια του. Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από από τη σχετική φωτογραφία.

Δείτε τη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments