Lifestyle

To θεϊκό κορμί της Στεφανίας προκαλεί εγκεφαλικά

To θεϊκό κορμί της Στεφανίας προκαλεί εγκεφαλικά
Το νεαρό μοντέλο διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να πραγματοποιήσει λαμπρή καριέρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μένουμε με το στόμα ανοιχτό από την Stefanie Gurzanski και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία, καθώς διαθέτει ισχυρά “όπλα” και ξέρει πως να τα χρησιμοποιεί.

Η μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε το 1994 στο Οντάριο του Καναδά και ξεκίνησε το μόντελινγκ όταν ήταν ακόμα στο λύκειο – μια απόφαση που προφανώς ανταμείφθηκε. Εκανε την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση τον Ιανουάριο του 2014 για το Playboy Plus, ενώ ψηφίστηκε Cybergirl του Playboy για τον μήνα Μάρτιο 2014.

Η Stefanie είχε την ευκαιρία να ποζάρει για τις παγκόσμιες καμπάνιες της Guess, την ζουμερή σειρά EATS του Chris Applebaum και το Playboy Mexico, συγκεντρώνοντας 1,5 εκατομμύρια οπαδούς στον λογαριασμό της στο Instagram στην πορεία.

Είναι μια γυναίκα που διαθέτει απίστευτες καμπύλες και ένα πανέμορφο πρόσωπο, ενώ έχει δηλώσει πως ο άντρας που θα τραβήξει την προσοχή της θα πρέπει να είναι gentleman και αν της αρέσει σίγουρα θα τον ενημερώσει γιατί δεν συμβαίνει συχνά. Οι φωτογραφίες της είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Η Stefanie λατρεύει να φωτογραφίζεται με εσώρουχα. Είναι δεδομένο πως και οι εταιρίες την αναζητούν συνεχώς προκειμένου να λανσάρει τα προϊόντα τους.

Ο λόγος προφανής, το κορμί της είναι φτιαγμένο για να το χαζεύεις… αλλά να μην το αγγίζεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments