Αθλητισμός

Τάσος Μπακασέτας: Μπήκε στα ραντάρ της Γαλατάσαραϊ

Τάσος Μπακασέτας: Μπήκε στα ραντάρ της Γαλατάσαραϊ
Τάσος Μπακασέτας: Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, ο Τάσος Μπακασέτας μπήκε στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ.

Τάσος Μπακασέτας: Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ. Ο Έλληνας διεθνής έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο τουρκικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Αλάνιασπορ.

Από την Τουρκία υποστηρίζουν πως η «Τσιμ Μπομ» προτίθεται να καταβάλει στην ομάδα του ως και 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έκανε εξαιρετική σεζόν και το όνομά του βρίσκεται στο μπλοκάκι πολλών συλλόγων. Οι εκτιμήσεις των Τούρκων δημοσιογράφων είναι πως το καλοκαίρι θα πάρει μεταγραφή με ένα μεγάλο ποσό, όπως αναφέρει και η Livesport.

Ο Τάσος Μπακασέτας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει παίξει, εκτός από την ΑΕΚ, σε Θρασύβουλο, Άρη και Πανιώνιο. Με την Εθνική ο αριστεροπόδαρος άσος έχει 25 συμμετοχές.

Για Τσαντλί ο Ολυμπιακός

Να σημειώσουμε ότι όσον αφορά τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό, σήμερα «παίζει» πολύ αυτό του Νασέρ Τσαντλί. Ο αεικίνητος εξτρέμ είναι από τα πιο μεγάλα ονόματα που έχουν ακουστεί φέτος για τον Ολυμπιακό και σίγουρα ένας από τους πιο ταλαντούχους πλάγιους επιθετικούς που στοχεύει η ομάδα του Πειραιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός κοιτάζει σοβαρά την περίπτωση του Νασέρ Τσαντλί που έχει παραστάσεις από σπουδαία πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Βέλγος διεθνής είναι δανεικός από τη Μονακό στην Άντερλεχτ, ενώ έχει περάσει από Τβέντε, Τότεναμ και Γουέστ Μπρομ, ανάμεσα σε άλλες ομάδες. Ο χαρισματικός εξτρέμ -που μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις στην επίθεση- έχει μαροκινές ρίζες, ενώ με το Βέλγιο έχει 59 συμμετοχές και 8 γκολ.

Η περίπτωσή του δεν είναι απλή, βέβαια, ενώ ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει και ανταγωνισμό από τη χώρα του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, για τον Τσαντλί ενδιαφέρονται, επίσης, η Κλαμπ Μπριζ, αλλά και η Αντβέρπ. Η πρώτη συμμετέχει σταθερά στο Champions League και μπορεί να του δώσει, πέραν του κινήτρου της παραμονής στην πατρίδα του, το κίνητρο της Ευρώπης. Η δεύτερη διαθέτει πολλά λεφτά και είναι ανερχόμενη δύναμη, ενώ φέρεται να οδηγείται στην απομάκρυνση του Κέβιν Μιραλάς, έτσι ώστε να κάνει τα πάντα, για να εντάξει στο δυναμικό της, τον Τσαντλί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments