Πολιτική

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Το επιβαρυμένο πρόγραμμά της το οποίο την δυσκολεύει να ικανοποιήσει ορισμένες θεσμικές της υποχρεώσεις.

Για εκείνους που παρακολουθούν το πολιτικό ρεπορτάζ διαπιστώνουν μια καθυστέρηση στην συνάντηση που για αρκετούς έπρεπε να είχε ήδη γίνει, μεταξύ της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Σύμφωνα με άρθρο του Έθνους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανταποκρίνεται με επιτυχία στα καθήκοντά της, ωστόσο ακόμη δεν έχει συναντήσει τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο λόγος, όπως σύμφωνα με το Έθνος, ισχυρίζεται η κα Σακελλαροπούλου είναι το επιβαρυμένο πρόγραμμά της το οποίο την δυσκολεύει να ικανοποιήσει ορισμένες θεσμικές της υποχρεώσεις. Αυτή είναι και η δικαιολογία που επικαλείται στον κ. Κουτσούμπα. Γιατί ο ίδιος από την πλευρά του ως Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ έχει ζητήσει εδώ και αρκετές ημέρες να τη συναντήσει με σκοπό να συζητήσουν διεξοδικά την πορεία των εθνικών θεμάτων τα οποία απασχολούν έντονα το κόμμα της Αριστεράς.

Ο λόγος για τον οποίο η συνάντηση των δυο δεν έχει ακόμη γίνει είναι ένα ταξίδι της Προέδρου και αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν προκύψει καμία άλλη επείγουσα αλλαγή στο πρόγραμμα της Προέδρου της Δημοκρατίας τότε η συνάντηση με τον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως και την άλλη εβδομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments